Luna Noua in Rac 9 iulie 2021. Această tranziție s-a realizat odata cu eclipsa din iunie, iar acum ni se arata in fata si ne pregateste o altfel de calatorie, datorită acestei Luni noi din iulie în zodia Racului.

Luna Nouă în Rac va avea loc în data de 9 iulie 2021

În această zi în care luna nouă în Rac îți face apariția este bine să-ți setezi intentiile, să-ți faci o lista de dorinte si să pornești la drum cu acestea în minte.

De asemenea, nchide ochii siimaginează-ti tipurile de energii cu care vrei sa ai de-a face în viitorul apropiat. Astfel vei simti cum aceste energii curg prin tine.

Luna Noua in Rac 9 iulie 2021. Luna nouă în energia Racului ne va ghida, ne va ajuta să alegem drumul pe care ni-l dorim. Semnul Racului este de obicei grijuliu, sensibil, și are abilitatea de a se proteja pe el insusi, dar si pe cei din jurul lui, mai ales pe cei pe care ii iubeste. Racul are carapace foarte dura pe deasupra, dar este moale si sensibil la interior.

Însă, această tranziția este puțin mai dificilă din cauza careului dintre Venus și Uranus din 8 iulie, care totodată poate provoca surprize neplăcute în relațiile noastre. Deși ele aparțin de trecut sunt neliniștitoare. Întrucât Venus se află în Leu, aspectul conflictual cu Uranus va scoate la iveală adevăruri dure.

Totodată, în această perioadă, Racul este dispus să ne ofere alinare și îngrijire la fel ca un părinte și a ne inspira schimbările necesare pentru a avea succes în viitor.

Această Luna Nouă în Rac din 9 iulie reprezintă și o invitațe deschisă pentru toate zodiile de a face un bilanț al relațiilor noastre profunde, a felului cum acestea ne afectează emoțional și ne încurajează să avem grijă de noi.

Luna Noua in Rac 9 iulie 2021. Cum te influențează acest aspect astrologic
Luna Noua in Rac 9 iulie 2021. Cum te influențează acest aspect astrologic[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop: Zodiile cu cel mai frumos destin. Astrele sunt de partea lor

Cum te influențează Luna Nouă în Rac în funcție de zodie?

Berbec 

Luna Nouă în Rac vine în sjutorul berbecilor și le aduce putere și totodată îi ajută să facă față oricărei relații dificile pe care le-o oferă viața în această perioadă. În același timp, s-ar putea să ai dificultăți în a-ți debloca întreaga energie de care ai nevoie. Venus în Leu te va încuraja să rămâi ferm în când te aperi de prieteniile nesincere. Încearcă să nu exagerezi și să ștergi toate contactele din telefon. În schimb, revizuiește în liniște aceste relații.

Taur 

Pentru tine aceasta Lună Nouă în Rac din 9 iulie 2021 poate fi deosebit de dificil de gestionat. Este vorba despre aspectul dificil dintre Venus și Uranus te face să suferii schimbări în relațiile tale cele maii apropiate, inclusiv cea cu tine însuți. Vei fi agitat in aceasta perioada, așa că acum este momentul să îți schimbi prioritățile și să setezi limite.

Citeste si: Horoscop. Zodia pe care NU o iubeşte nimeni

Gemeni 

Această Lună Nouă în energia Racului iti va da inspirația necesară pentru a-ti exprima recunoștința față de prietenii apropiați.

Posibil să atragi pe cineva la care nu mai sperai. Încearcă să fii mai serios în relațiile tale și să le acorzi mai multă atenție. Chiar dacă socializezi mult, este important să fii mai atent si la oamenii din jurul tău pe care ii lasi sa itre in viata ta.

Rac

Racii se vor simți mai emoționati decat de obicei în timpul Lunii Noi in zodia lor. Vei fi super sensibil la schimbările care vin. Este posibil să trebuiască să alegi între tine și satisfacerea dorințelor celor dragi. Îi poți ajuta pe ceilalț dar ar fi bine să începi cu tine.

Luna Noua in Rac 9 iulie 2021. Cum te influențează acest aspect astrologic
Luna Noua in Rac 9 iulie 2021. Cum te influențează acest aspect astrologic[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop 8 iulie 2021. Zodiile care au o zi perfectă. Au parte de plăcere și satisfacție sufletească

Leu

S-ar putea sa simți o tensiune în aer in aceasta perioada a Lunii Noi. Conflictul pare să te urmeze și acest lucru, fiind cauzat de staționarea planetei Venus în semnul tău. Este important pentru tine să-ți modifici planurile, mai ales cele care au un impact negativ asupra sănătății tale mintale. Există un dezechilibru în viața ta care a adus schimbări nepotrivite, indiferent dacă este vorba despre familie, prieteni, parteneri de afaceri sau de tine însuți. Fii pregatit petru că Luna Nouă îți va arăta schimbările de care ai nevoie si calea pe crae să o urmezi.

Citeste si: Horoscop 2022. An cu super- noroc pentru 5 zodii

Fecioară

Pentru zodia ta, Luna Nouă face referire mai ales la implementarea schimbărilor în structura ta zilnică. Va trebui astfel să încetinești și să nu mai petreci mult timp analizând detaliile conexiunilor tale personale. În loc să repeți fiecare detaliu al relațiilor tale sau să te scuzi în fața persoanelor nesincere, pleacă de acolo.

Balanță 

Vești extrem de bune pentru balante in perioada Lunii Noi. Plăcerea ta pentru relațiile apropiate va fi favorizată în această lună. Evită evenimentele nefavorabile din cercul tău apropiat, care te-ar putea prinde pe picior grești. Însă ar trebui sa-ti amintesti că cea mai bună relație este cu tine însuți, iar Luna Nouă te ajută să ai așteptări realiste de la partenerul taău de viata.

Scorpion

Pe cei mai multi dintre scorpioni, Luna Nouă în Rac ar putea să te facă mai anxios și mai vulnerabil emoțional, așa că este cel mai bine să mergi la spa. Încearcă să găsești un echilibru între dorințele tale și lumea exterioară. Fii recunoscător pentru lucrurile pe care le ai și, de fiecare dată când te simți invidios, aduti aminte cât de norocos pentru tot ceea ce ai.

Săgetător

În aeasta perioada ai putea sa fii mai impulsiv, din cauza Lunii Noi în Rac. Deoarece nevoia ta de spațiu și libertate îți va afecta relațiile romantice. Vrei să preiei controlul dar va trebui să fii mai colaborativ, ceea ce nu-ț place deloc.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Horoscop. Geniile zodiacului. 6 cele mai inteligente semne

Capricorn

În această perioadă, pentru tine pot putea apărea provocări atât în ​​relațiile tale, cât și în viața de zi cu zi. Luna Nouă te face să te simți inconfortabil. Orice lucru care îți schimbă rutina devine pentru tine o amenințare așa că vei rezista oricăror metode neconvenționale care îți vor fi sugerate. Gândul la noi prieteni te neliniștește? Poate că relațiile tale încep să se simtă robotizate și nesincere.

Vărsător

Luna nouă îți aduce in cale o multitudie de provocări. Vei face descoperiri șocante cu privire la prietenii tăi apropiați. Cât de sincere sunt relațiile pe care le ai acum? Poate ar fi timpul să renunți. Luna Nouă reprezintă o oportunitate de a elibera aceste tensiuni.

Luna Noua in Rac 9 iulie 2021. Cum te influențează acest aspect astrologic
Luna Noua in Rac 9 iulie 2021. Cum te influențează acest aspect astrologic[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Care este semnificatia caselor astrologice

Pești

În această perioadă, energia Lunii Noi este supraîncărcată de trăsăturile de apă ale Racului si probabil că tu deja simti unele tensiuni si schimbari. Ori de câte ori este prezentă o lună de apă, ai tendința să te simți super sensibil la energia ei. Luna de apă, în tandem cu conflictul dintre Venus și Uranus, ar putea servi ca o trezire dură cu privire la modul în care te exprimi în relațiile tale. Încearcă să nu te bazezi pe ceilalți pentru a te ajuta să te echilibrezi și să nu-i epuizezi. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si