Luna Plină, 8 decembrie 2022. În ultima lună din an, Luna Plină din zodia Gemeni aduce zodiilor momente frumoase. Luna Plină din Gemeni vine cu noroc, dinamism și aspecte pozitive.

Iată cum vor fi influențate zodiile!

Luna Plină în Gemeni pe 8 decembrie 2022

Luna plină în Gemeni vine cu vești bune. Chiar dacă se mai ivesc anumite probleme, totul iese în final bine. Nativii care se află într-o relație, vor lua decizia de a pune planurile de viitor în aplicare. Luna plină mai este denumită și Luna Rece. Aceasta este o perioadă calendaristică ce face referire la condițiile meteo ale acestor perioade.

Citește și: Horoscop 9 decembrie 2022. Zodia care trebuie să recalculeze finanțele!

Iarna își intră cu adevărat în drepturi. Astrul luminează pe cer pentru o perioadă mai îndelungată față de alte perioade ale Lunii Pline.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Iată cum sunt influențate zodiile de Luna Plină în Gemeni de pe 8 decembrie 2022!

Luna Plină, 8 decembrie 2022.

Luna Plină, 8 decembrie 2022: Zodiile care trebuie să facă o schimbare în viața lor cât de curând

[Sursa foto: PixaBay]

Berbec

Berbecii au ocazia să facă lucrurile altfel. Dacă nu le plac lucrurile pe care le-au făcut până acum sau cum le-au ieșit pot reveni asupra lor sau pot le pot reface pentru că vor avea succes.

Taur

Taurii ar trebui să profite de momentele din relația de cuplu și să se bucure de mai multe clipe de iubire. Vor avea parte de surprize plăcute și activități minunate în compania partenerului de cuplu.

Citește și: Horoscop 8 decembrie 2022. Zodiile care iau decizii importante

Luna Plină, 8 decembrie 2022.

Luna Plină, 8 decembrie 2022: Zodiile care trebuie să facă o schimbare în viața lor cât de curând

[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Gemenii vor fi favorizați de Luna Plină în semnul lor zodiacal. Se vor bucura de noroc pe plan financiar și profesional, dar și de bani și ocazia de a semna noi contracte importante. 

Rac

Racii sunt norocoși/ norocoase. Își pot pune în valoare toate calitățile și vor atrage în viețile lor persoane bune și cu un suflet frumos. Cei/ cele care credeau că sunt singuri vor vedea că au mulți prieteni în jurul lor cărora le pasă de ei/ ele. Pe plan amoros, vor găsi dragostea în momentele dificile.

Leu

Leii au o perioadă promițătoare. În ultima perioadă au strâns bani și sunt hotărâți/ hotărâte să treacă la treabă. Sunt persoane inteligente, iar orice proiect care implică creativitate, imaginație, talent și încredere în propria persoană va prinde contur și va fi favorizat de Luna Plină în Gemeni.

Fecioară

Fecioarele se bucură de vești bune.

Vor primi acei bani pe care îi așteaptă de mult timp, poate fi vorba de comisioane, salarii, bonusuri sau prime pentru sărbătorile de iarnă. Pot primi un credit pe care îl așteptau de mult timp și de care au nevoie pentru a face o călătorie în afara țării în interes de serviciu sau pentru a-și cumpăra un calculator mai performant care să îi ajute să lucreze la un alt nivel.

Balanță

Balanțele primesc vești de la rude sau persoane apropiate lor din străinătate. Cei/ cele care stau bine la capitolul bani pot călători la persoanele care îi așteaptă în afara țării. În ceea ce privește starea de sănătate, Balanțele se simt mai puternice, mai rezistente și mai sigure, chiar dacă în ultima perioadă poate au avut probleme de sănătate.

Scorpion

Scorpionii se bucură de zile excelente. Se vor reuni cu familia, vor avea copiii aproape și nepoții care vor veni să îi/ le vadă. Nu se așteptau la o astfel de întâlnire prea curând. Mai sunt zile până la sărbătoarea Crăciunului, dar Scorpionii încep să petreacă din zilele următoare mai ales dacă se reunesc cu cei din familie pe care nu i-au mai văzut de mult timp.

Citește și: Lună plină în Gemeni pe 8 decembrie 2022. Cum vor fi afectate zodiile de acest aspect astrologic

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Luna Plină, 8 decembrie 2022.

Luna Plină, 8 decembrie 2022: Zodiile care trebuie să facă o schimbare în viața lor cât de curând

[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Săgetătorii vor vedea unde greșesc și cum pot face ca lucrurile să fie bune pentru ei/ ele. Vor să aibă parte de un an cât mai bun, mai liniștit și mai relaxat și trebuie să facă lucrurile astfel încât să îi/ le avantajeze.

Capricorn

Capricornii se vor bucura de zile bune când Mercur și Venus va intra în zodia lor. Luna Plină în Gemeni îi/ le va ajuta să pună în aplicare tot ceea ce au în gând. Cei/ cele care muncesc în această perioadă vor avea parte de bani în plus de Crăciun, iar sărbătorile lor vor fi cu belșug, liniște și bucurie.

Vărsător

Vărsătorii primesc lămuriri referitoare la relația de cuplu. Dacă erau nesiguri/ nesigure de persoana de alături și de sentimentele pe care ei/ ele le au față de partener/ parteneră, sentimentele le sunt lămurite, pot alege și decide cine va fi persoana cu care vor avea o relație stabilă pentru o perioadă lungă de timp.

Pești

Peștii primesc șansele pe care le așteptau de mult timp și susținerea unei persoane de succes sau cu o influență puternică într-un anumit domeniu de activitate. La finalul anului 2022, Peștii au speranța că lucrurile pot fi bune și mai bine făcute pentru ei/ ele.

Citește și: Horoscop 6 decembrie 2022: Zodiile care se îndrăgostesc în această zi!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si