Acest fenomen va produce efecte puternice asupra anumitor semne astrale.

Pentru nativii in Berbec urmeaza o perioada de suferinta din cauza unor relatii si prietenii care se vor destrama. Chiar daca o perioada va fi tensionata, la final vor realiza ca a fost mai bine asa.

In ceea ce priveste sanatatea, acesti nativi ar trebui sa acorde o atentie mai deosebita si sa mearga la medic pentru un control de rutina. Stresul si oboseala nu sunt explicatii de fiecare data pentru starile pe care le simtiti.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In aceasta perioada, din cauza acestui fenomen, multe persoane ar putea simti ca sangele este mult prea cald. Nu ignorati aceste simptome si poate ar fi bine sa va anuntati si medicul.

Din cauza schimbarilor bruste de temperaturi poti resimti unele stari de rau.

Ar trebui sa ai mai multa grija de tine avand in vedere ca esti mai sensibil in aceasta perioada.

Sagetator, nu esti o persoana bolnavicioasa, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa ai grija de tine. Desi esti atent la ce mananci, e bine sa stii ca si sportul este foarte sanatos. Ai putea sa faci mai multa miscare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si