Îndrăgiții prezentatori Greeg (Grigore Șerban) și Andrei Moga, împreună cu Nadina Zisu, responsabila cu știrile matinalului, sunt nerăbdători să dea startul dimineților pline de energie, de la ora 07:00, așa cum v-au obisnuit.

„Mi-a fost dor sa fiu alături de ascultătorii nostri, abia asteptam să începem luni seria întâlnirilor noastre matinale! Pentru mine e un privilegiu să aducem zi de zi o stare de bine, bucuria dialogului și informații proaspete ascultătorilor Radio Impul s”, spune Greeg (Grigore Șerban).

Un nou sezon “Dimineața pe doi cu Greeg și Moga”, la Radio Impuls!

„E o bucurie să fiu din nou alături de Greeg și Nadina. Ne-am propus să facem diminețile cât mai plăcute și energizante pentru toți cei care ne ascultă. Vom avea discuții interesante, momente amuzante și, bineînțeles, știrile de care toți avem nevoie. Am emotii ca un elev care începe școala, emotiile acelea frumoase, nerăbdarea de a povesti ce ai mai facut, de a împărtăși cu oamenii ce te bucură, ce te intrigă, ce te face curios sau ce te face sa râzi cu poftă”, spune Andrei Moga.

Citește și: Radio Impuls le da intalnire fanilor la Wonder Family Fest 2025

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

„Știrile zilei sunt esențiale, iar eu mă voi asigura că ascultătorii Radio Impuls primesc tot ceea ce e relevant pentru a începe ziua cât mai informați. Ne dorim să transformăm diminețile într-o experiență dintre cele mai plăcute si utile pentru ascultătorii nostri”, spune Nadina Zisu.

Nu pierdeti, în fiecare dimineață, de la 07:00, la Radio Impuls, un nou sezon „Dimineața pe doi cu Greeg si Moga”, plin de muzica, dialoguri spumoase, informatii și voie bună!

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si