Anatolie Ciumac este se află departe de România, în Italia, unde își continuă activitatea sportivă. 

El a deschis un nou proces în care a cerut revizuirea dosarului în care a fost condamnat. Luptătorul s-ar putea reîntoarce liniștit în țară, asta dacă magistrații îi vor da dreptate, chiar dacă ani buni a fost pe lista celor mai căutați infractori.

Tolea Ciumac a mai câștigat o bătălie în războiul cu autoritățile, după ce instanța a decis ca dosarul său să fie rejudecat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Interlopul Fane Căpăţână a fost reţinut după ce ar fi pretins că este poliţist şi i-a furat unui cetăţean străin 2.500 de lei

Luptătorul Tolea Ciumac, pe drumul spre o nouă victorie

„Schimbat total. Soluția pe scurt: Decizia nr. 944. În temeiul art. 421 alin. 1 pct. 2 lit. b Cod de procedură penală, admite apelul formulat de revizuentul apelant CIUMAC ANATOLIE împotriva sentinţei penale nr.

202/D/2022/25.08.2022 a Tribunalului Bacău pronunţată în dosarul nr. 1431/110/2022. Desfiinţează în totalitate sentinţa penală apelată, şi dispune trimiterea cauzei spre rejudecare aceleiaşi instanţe – Tribunalul Bacău. În temeiul art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de către stat, rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, a fost hotărârea magistraților. Astfel, imediat, Poliția Română l-a șters pe Tolea de la rubrica „Urmăriți”, iar instanța urmează să reia procesul.

Citește și: Și-a violat soția cu care era în proces de divorț. Chinurile prin care a trecut femeia

Tolea Ciumac a fost dat în urmărire internațională de autoritățile române, după ce a fost condamnat definitiv într-un dosar de contrabandă cu țigări, deschis în anul 2017. Luptătorul supranumit și „Ursul Siberian” a plecat în Italia chiar înainte de condamnarea sa.

Fiind prins de autorități, în baza mandatului emis de judecătorii români, el a fost pus în libertate într-un timp foarte scurt. Chiar dacă fotografia sa era păstrată într-un loc cu adevărat „special” pe site-ul Poliției Române, el a continuat să ducă o viață normală și chiar să publice imagini de la evenimentele la care este prezent alături de soția sa și prietenii săi.

Citește și: Primul proces inițiat împotriva Pfizer România de către o pacientă vaccinată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si