Close sidebar
Close sidebar

Lupu de la Exatlon s-a intors in tara! Imagini exclusive cu el pe aeroport! Uite ce le-a transmis Razboincilor!

Lupu a fost eliminat de la Exatlon si in aceasta dimineata a ajuns acasa.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Lupu a fost eliminat in emisiunea Exatlon din 14 martie, in urma voturilor telespectatorilor. Concurentul din echipa Razboinicilor s-a despartit de colegii sai cu ochii in lacrimi si a marturisit ca e dezamagit de faptul ca pleaca. 

In aceasta dupa-amiaza el a ajuns acasa si a fost asteptat pe aeroportul de la Otopeni de familie si cativa prieteni. Intalnirea cu mama a fost insa emotionanta, Lupu strangand-o minute bune in brate pe cea care i-a dat viata. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"Acolo suntem cu totii sportivi, numai ca trebuie sa fim un pic mai calmi inainte de a face anumite actiuni", a spus Lupu pe aeroport.

El le-a transmis un mesaj si Razboincilor: "Sa traga de ei, ca au potential sa castige toate probele!"

"Am palmele transpirate, ochii inlacrimati, imi este foarte greu sa vorbesc.

O sa imi fie dor de echipa. Nu mai pot sa mai zic nimic. Cred cu toata puterea ca o sa lupt de acasa asa cum am luptat de aici", au fost ultimele cuvinte rostite de Lupu, cu lacrimi in ochi, inainte de a parasi competitia Exatlon. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI