Proaspăt eliminat din Casa Iubirii, Cristian a dezvăluit că a încercat să facă un cuplu cu Diana, dar nu a funcționat.
Tânărul bănuiește că aceasta are o relație în afara casei.

Citește și: Cristian a părăsit ”Casa Iubirii”. Cine sunt concurenții care și-au dorit ca gala să fie cu eliminare

"Poate ar fi vrut, dar o oprea ceva, poate e chestia asta.

În anumite momente am simțit-o că vrea să se apropie. Chiar nu înțelegeam, făcea jocul asta. Mă așteptam să fie descalificata. M-am gandit ca am fost folosit, dar intr-un fel, mi-a placut de ea! Eu și Sorin am fost singurii care au sărit acolo.

Sper să își revină. I-am scris daca este putem să ne vedem, să vorbim. Doar așa să vorbim...În momentul asta, vreau ceva prietenește." , adaugă acesta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Radu, din Casa Iubirii, convins de faptul că Anca joacă un rol și că nu îl place, de fapt, pe Flavius: „Vom trăi și vom vedea!”

Primele devâzvăluiri ale lui Cristian după ce a părăsit Casa Iubirii

"Mi-a plăcut și de Natalia, dar la început de Bianca. Eu eram în urma cu doua săptămâni și nu știam de Alin.

E frumoasa, e inteligenta, nu sunt genul să mă bag în relație. Daca nu erau așa dinainte și nici nu îmi venea să mă duc spre ea. La fizic este ok, este o fata frumoasa, dar nu m-a atras. Toți îmi spuneau că face jocuri. Nu mi-au plăcut anumite lucruri nici cu Diana, dar treaba ei...", mai spune acesta.

Radu, Cristian, Anca și Sorin au fost nominalizați pentru eliminare. Andreea Mantea i-a lăsat pe ceilalți concurenți să decidă dacă gala este sau nu cu eliminare.

Concurenții din casă au fost cei care au decis dacă gala este sau nu cu eliminare. Ei au votat în secret, iar patru concurenți și-au dorit ca gala să fie cu eliminare.

Citește și:  Radu, din Casa Iubirii, convins de faptul că Anca joacă un rol și că nu îl place, de fapt, pe Flavius: „Vom trăi și vom vedea!”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si