Un bărbat care a făcut tranziția pentru a deveni femeie când avea doar 19 ani și-a mărturisit suferința prin care trece în urma deciziei care i-a „distrus” viața.

Citește și: Cea mai cunoscută fată din ringul UFC și-a suprins fanii cu ultima apariție

Daniel Black are acum 23 de ani și spune că simte „lipsa organelor genitale în fiecare zi”, după ce a făcut pasul radical de a fi operat ca transgender înainte de a împlini 20 de ani.

Potrivit Daily Mail, Daniel Black, proprietar al unui salon de cosmetică, este unul dintre tinerii tot mai numeroși care au decis să revină la sexul inițial, după ce intervenții chirurgicale sau medicamente hormonale le-au schimbat viața.

„Operația mi-a distrus viața"

Daniel a decis să devină femeie după ce colegii agresivi de la școală l-au făcut să se îndoiască de masculinitatea și orientarea lui sexuală.

El susține că la doar 17 ani i s-a făcut tratament hormonal în urma unui consult de 30 de minute – iar ulterior a început să plănuiască să-și îndepărteze chirurgical penisul.

Daniel Black, în adolescență

[Sursa foto: Daily Mail]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dar la doar un an de la operație, hair-stylistul a început să regrete decizia sa și în ianuarie a acestui an a trecut prin mai multe operații pentru a-și îndepărta implanturile mamare și pentru a-și reconstrui mușchii pieptului.

Acum trebuie să i se injecteze testosteron artificial, deoarece operația prin care a trecut i-a făcut imposibil să-și creeze propriul hormon.

Potrivit Daily Mail, Daniel, care este din Cehia, se luptă să-și recapete fosta identitate – pentru că încă este considerat o femeie în ochii autorităților.

Daniel Black, pe vremea când era femeie

Daniel Black, pe vremea când era femeie

[Sursa foto: Daily Mail]

În decembrie s-a logodit, iar el și logodnica sa speră să-i ajute pe alții care simt că au făcut o greșeală.

„Operația mi-a distrus viața. Nu pot să am orgasm, să am copii sau să duc o viață sexuală normală și îmi lipsesc organele genitale în fiecare zi. Eu și logodnica mea vrem să construim un spațiu sigur pentru oamenii care s-au îndrăgostit de tendința transgender. Vrem să împiedicăm oamenii să treacă prin tranziție și să îi ajutăm pe cei care au trecut deja și acum se confruntă cu regretul că au făcut asta”, spune Daniel.

Daniel o creditează pe logodnica sa Tereza că l-a ajutat să se regăsească pe sine.

Citește și: Spania a devenit oficial prima țară din Europa care oferă concediu menstrual

Perechea a început să se întâlnească într-o relație lesbiană când el era încă femeie- și ei spun că legătura lor puternică le-a permis să treacă prin de-tranziție.

Daniel Black, pe vremea când era femeie

Daniel Black și logodnica sa

[Sursa foto: Daily Mail]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si