Close sidebar
Close sidebar

"M-am prezentat decent pentru o persoana care n-a facut nicio ora de engleza la scoala", a declarat Lia Olguta Vasilescu

Dupa ce s-a viralizat clipul in care Ministrul Muncii si fostul primar al Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, sustine un discurs in limba engleza pentru care a fost aspru criticata, aceasta a raspuns carcotasilor ca "s-a prezentat decent".

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol



"Acesta a fost adevaratul test al scutului de la Deveselu.. Pentru cineva care n-a facut nicio ora de engleza in scoala si avea de ales intre engleza, spaniola, araba si chineza, m-am prezentat decent. Maine e Organizatia Internationala a Francofoniei si voi vorbi in franceza”, a scris Olguta Vasilescu pe Facebook. Ulterior, acest mesaj a fost sters. 

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Schema din spatele asasinatului cu bombă de la Arad. Filmul uciderii milionarului Ioan Crișan- antena3.ro

Ministrul Muncii si fostul primar al Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a participat, luni, la cea de-a 61-a sesiune a Comisiei ONU pentru conditia femeii, care a avut loc la New York.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI