O femeie din New York a decis să renunțe la toate site-urile de întâlniri și să iasă în stradă cu o pancartă din carton pe care scrie „căutând un soț”.

Aplicațiile de întâlniri pot fi norocoase pentru unii, în timp ce sunt iadul de pe pământ pentru alții.

Citește și: "Ai de gând să mă împuști?" Tânăra însărcinată l-a întrebat pe polițist înainte să fie împușcată mortal- VIDEO

Aplicațiile de dating ar putea fi calea prin care să îți găsești „jumătatea” (iar mulți au reușit asta), sau pot fi locul în care ești bombardat cu imagini și mesaje nesolicitate de la oameni obsedați, disperați sau enervanți.

Karolina Getis, o americancă în căutarea unui soț... pe stradă

Karolina Getis a fost cu siguranță în această din urmă tabără și s-a săturat să petreacă ore întregi cu aplicații de întâlniri fără să-și găsească "prințul fermecat".

Așa că femeia de 29 de ani, a decis să renunțe la tehnologie și să iasă pe străzi pentru o abordare de modă veche, dar care poate fi mai eficientă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Karolina Getis, gest curajos 

Karolina Getis, gest curajos 

Karolina Getis a creat o pancartă pe care scrie „În căutarea unui soț” și a defilat cu el prin New York, în speranța că va găsi mai mult noroc decât pe telefonul ei.

Incredibil, chiar a funcționat, potrivit The Independent . „Astfel de lucruri îmi dau atât de multă energie, iar reacțiile oamenilor sunt întotdeauna pozitive – îmi place să fac asta”, a spus ea.

"Fac asta pentru a ieși din zona de confort"

Americanca de 29 de ani a explicat pe rețelele sociale de ce a procedat așa și și-a atras atenția presei și a oamenilor de pe stradă.

„Fac asta pentru a ieși din zona mea de confort – oamenii erau șocați pe stradă, dar mereu spuneau „du-te, fată, găsește-ți soțul”.

„Cel mai amuzant este că atunci când fac asta, de obicei țin semnul în mână și nu văd reacțiile trecătorilor până când colegul meu care filmează nu îmi arată reacțiile. Sunt atât de amuzante!"

„La sfârșitul zilei, un tip care a văzut semnul și a venit și m-a luat în brațe. Am stat de vorbă și acum sunt în legătură cu el, ne cunoaștem mai bine și vom vedea ce se întâmplă în viitor. Momentan doar vorbim", a povestit Karolina.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

karolina getis

Karolina, într-o relație de cunoaștere

Nu este prima dată când Karolina iese pe străzile orașului New York cu diverse pancarte- recent a ținut unul în sus, spunând că „are nevoie de bani pentru parfum Chanel”.

Ea a povestit: „Am ieșit în afara magazinului Chanel și acest tip a venit la mine și avea de gând să-mi dea banii pentru asta.

Unii oameni chiar au venit și mi-au dat bani pentru asta. Dacă ceri cum trebuie, totul va veni la tine și dacă ai nevoie de ceva doar fă o pancartă amuzantă".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si