Mă numesc Zuleyha. Actrița isi petrece aceasta perioada ingrijind florile din gradina sau  bucurandu-se de primavara, asta cand nu se joaca cu Jupiter, catelul sau, un simpatc beagle. Recent a postat pe pagina sa de instagram o  fotografie, insotita de un text in care povesteste ce simte in acest momente dificile pentru toata lumea.

Citeste si: Mă numesc Zuleyha. Surpriză uriașă pentru Murat Ünalmıș, la filmările serialului “Mă numesc Zuleyha”

Mă numesc Zuleyha. Postarea a primit sute de mii de aprecieri si mii de comentarii din partea fanilor, din toata lumea, care si-au declarat admiratia si afectiunea pentru tanara actrita. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mă numesc Zuleyha

Citeste si: Ugur Gunes, „Yilmaz”, din serialul „Mă numesc Zuleyha”: „Sunt pătimaș în iubire!”

Astazi, pentru prima oara m-am plictisit. Trebuie sa mai avem putina  rabdare...",  a spus actrita, incuranjandu-si admiratorii sa respecte  regulile de distantare sociala, pana cand varful pandemiei va trece.

Citeste si: Demir ia o decizie radicala, care o va demoraliza pe Zuleyha! Afla ce se va intampla cu micutul Adnan si ce masuri va lua Yilmaz impotriva rivalului sau, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Mă numesc Zuleyha. Pe frumoasa actrita o puteti vedea in aceasta seara, incepand cu ora  20.00, intr-un nou episod al serialului "Ma numesc Zuleyha", la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si