Close sidebar
Close sidebar

Mă numesc Zuleyha. Actrița care o interpretează pe Zuleyha, declarații despre cum se se simte în izolare

Hilal Altınbilek, interpreta personajului principal din serialul “Ma numesc Zuleyha”, difuzat de Kanal D, trece si ea prin experienta izolarii la domiciliu, pe fondul pandemiei, dar mentine legatura stransa cu fanii ei pe retelele sociale. Nu ezita sa posteze fotografii fara make-up si filtre speciale pe retelele sociale, spre bucuria fanilor sai.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Mă numesc Zuleyha. Actrița isi petrece aceasta perioada ingrijind florile din gradina sau  bucurandu-se de primavara, asta cand nu se joaca cu Jupiter, catelul sau, un simpatc beagle. Recent a postat pe pagina sa de instagram o  fotografie, insotita de un text in care povesteste ce simte in acest momente dificile pentru toata lumea.

    Citeste si: Mă numesc Zuleyha. Surpriză uriașă pentru Murat Ünalmıș, la filmările serialului “Mă numesc Zuleyha”

    Mă numesc Zuleyha. Postarea a primit sute de mii de aprecieri si mii de comentarii din partea fanilor, din toata lumea, care si-au declarat admiratia si afectiunea pentru tanara actrita. 

    Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

    Citeste si: Ugur Gunes, „Yilmaz”, din serialul „Mă numesc Zuleyha”: „Sunt pătimaș în iubire!”

    Astazi, pentru prima oara m-am plictisit.

    Trebuie sa mai avem putina  rabdare...",  a spus actrita, incuranjandu-si admiratorii sa respecte  regulile de distantare sociala, pana cand varful pandemiei va trece.

    Citeste si: Demir ia o decizie radicala, care o va demoraliza pe Zuleyha! Afla ce se va intampla cu micutul Adnan si ce masuri va lua Yilmaz impotriva rivalului sau, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

    Mă numesc Zuleyha. Pe frumoasa actrita o puteti vedea in aceasta seara, incepand cu ora  20.00, intr-un nou episod al serialului "Ma numesc Zuleyha", la Kanal D.

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI