Surse Al Arabiya au precizat că miliţiile Houthi (susţinute de Iran), au lansat un atac dublu – cu rachete balistice şi drone asupra taberei – în timp ce au luat la ţintă şi o moschee din incintă, unde se aflau militari la rugăciune.  

Citeste si: VIDEO| Rasturnare de situatie in cazul tentativei de omor care a socat capitala. Tanarul care a comis crima avea probleme PSIHICE!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Între timp, informează sursa citată, armata yemenită, cu ajutorul coaliţiei arabe, a continuat să tragă asupra locaţiilor miliţiilor Huthi, situate în Nahham, la nord de capitala Sanaa.  

Citeste si: Spania: explozie la o fabrică de produse chimice. Un bărbat aflat la 3 kilometri distanță a fost ucis în propria sa locuință

Războiul din Yemen durează de peste 5 ani, de când rebelii huthi l-au îndepărtat de la putere pe preşedintele Abd-Rabbu Mansour Hadi, iar aceasta a dus la o intervenţie a unei coaliţii conduse de Arabia Saudită care încearcă să îl readucă pe fostul preşedinte la putere, scrie adevarul.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si