O iubea atat de tare, povestesc parintii, ca nu a putut accepta despartirea.

Parintii si rudele tanarului de 30 de ani, care a ingrozit cu gestul nebunesc, sunt cutremurati. Robert si Mihaela traiau impreuna de 6 ani. O cunoscuse imediat dupa ce tanara ramasese insarcinata cu un alt barbat. A iubit-o pe fetita ca pe propiul lui copil, povestesc apropiatii.

Citeste si: Un copil de trei ani a murit după ce a căzut în fosa septică din spatele școlii! Incidentul s-a petrecut în județul Iași

De altfel, cea mica e la parintii lui, in Magurele, acolo unde femeia a abandonat-o cand a plecat de acasa si nu a vrut sa mai stie nimic de ea.

De mai bine de trei ani, femeia traia o aventura amoroasa cu un alt barbat si recent plecase de la Robert, abandonandu-si fetita acolo. De atunci, barbatul si-a pierdut parca mintile, povestesc apropiatii. Era tot mai abatut si le repeta obsesiv parintilor ca s-a saturat sa mai traiasca. In urma cu cateva saptamani a fost internat la psihiatrie, dupa un episod depresiv in care ar fi incercat sa se sinucida.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Semnal de alarmă pe internet: „Cei care aveţi copii mici, aveţi grijă!”. Un bărbat acosta eleve şi le oferea 200 de lei ca să „meargă” cu el

De la iubire s-a ajuns rapid la furie, apoi la moarte de om. Scenele macelului, desprinse parca dintr-un film de groaza, s-au derulat, ieri, intr-un magazin din centrul Capitalei, unde tanara lucra. Robert a intrat peste ea cu un cutit, a inchis usa si a lovit-o de mai multe ori.

Cu ultimele forte, femeia a reusit sa iasa afara si sa ceara ajutor. El si-a provocat moartea.

Tanara a ajuns in stare critica la spital cu plagi la nivelul gatului, toracelui si a abdomenului si a fost operata de urgenta.
Potrivit unor surse medicale, operatia a durat aproape 7 ore. In cele din urma, doctorii au reusit sa o stabilizeze, insa acum starea de sanatate a femeii este foarte grava si se fac toate eforturile pentru a o tine in viata

Citeste si: Ce au pățit cei trei bărbați care l-au atacat astăzi pe Liviu Dragnea la ICCJ?

Tanarul de 30 de ani urmeaza sa fie inmormantat.

Pe de alta parte, legistii au facut necropsia cadavrului, ca sa stabileasca daca Robert a consumat si substante interzise inainte sa comita oribilul atac si apoi sa-si ia viata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si