Close sidebar
Close sidebar

Măcel în Yemen . Cel puțin 70 de oameni au murit

70 de persoane au murit şi alte zeci sunt rănite în urma unui atac al grupării rebele houthi împotriva unei tabere militare de antrenament yemenite, aflată în oraşul Marib (Yemen), transmite Al Arabiya.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Surse Al Arabiya au precizat că miliţiile Houthi (susţinute de Iran), au lansat un atac dublu – cu rachete balistice şi drone asupra taberei – în timp ce au luat la ţintă şi o moschee din incintă, unde se aflau militari la rugăciune.  

Citeste si: VIDEO| Rasturnare de situatie in cazul tentativei de omor care a socat capitala. Tanarul care a comis crima avea probleme PSIHICE!

Citeste si: Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu- Piteşti- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Între timp, informează sursa citată, armata yemenită, cu ajutorul coaliţiei arabe, a continuat să tragă asupra locaţiilor miliţiilor Huthi, situate în Nahham, la nord de capitala Sanaa.  

Citeste si: Spania: explozie la o fabrică de produse chimice. Un bărbat aflat la 3 kilometri distanță a fost ucis în propria sa locuință

Războiul din Yemen durează de peste 5 ani, de când rebelii huthi l-au îndepărtat de la putere pe preşedintele Abd-Rabbu Mansour Hadi, iar aceasta a dus la o intervenţie a unei coaliţii conduse de Arabia Saudită care încearcă să îl readucă pe fostul preşedinte la putere, scrie adevarul.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI