Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Machiajul care ne schimbă înfățișarea. Care sunt cele mai căutate machiaje pentru petrecerea de Halloween

Cine vrea un machiaj elaborat pentru seara de Halloween are o variantă inedită: machiajul prostetic este acum la mare căutare pentru că ne ransformă complet înfățișarea.

Redactia Stirile Kanal D,

Machiajul care ne schimbă înfățișarea. Care sunt cele mai căutate machiaje pentru petrecerea de Halloween

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Care sunt cele mai căutate machiaje pentru petrecerea de Halloween

„Machiajele cu efecte speciale fac furori în această perioadă. Asta se observă și în numărul programărilor din saloanele specializate. Alături de mine chiar este Mona Croitoru cea care ne va spune mai multe detalii despre aceste tipuri de machiaje. Ce este machiajul prostetic și cum se realizează acesta?”

Mona Croitoru, make-up artist:   „Este un tip special de machiaj, care este foarte cerut acum în perioada Halloween-ului pentru că presupune aplicarea unor elemente deosebite, create special pentru model care schimbă fizionomia și putem să mergem în a crea niște personaje perfecte pentru Halloween, gen zombi, vrăjitoare.”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Larisa Rațiu, reporter Kanal D:  „Care sunt cele mai căutate machiaje în această perioadă?”

Mona Croitoru, make-up artist: „Cele mai căutate sunt machiajele de tip face painting, unde folosim culori mai speciale. Putem merge la fel pe varianta de zoom in, nuanțe de gri. Putem merge pe varianta de vrăjitoare, nuanțe de verde, dar foarte bine putem să mergem și pe un machiaj mai glam de Halloween.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI