Românii care vor merge anul acesta la festivalul Electric Castle vor avea parte de o surprinză inedită. Superstarul Macklemore, autorul celebrei melodii Thrift Shop, vine în premieră în țara noastră. Rapperul va cânta atât hiturile sale cunoscut, cât și noutățile de pe albumul pe care tocmai l-a lansat.

Citește și: VIDEO- Au fost anunțați primii artiști la festivalul Intencity 2023. Enrique Iglesias, cap de afiș

300 de artiști vor cânta pe cele 11 scene de la Electric Castle

Anul acesta, la Electric Castele, peste 300 de artiști vor cânta. Organizatorii au încheiat programul evenimentului și au anunțat cele mai importante nume care vor urca pe cele 11 scene.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Festivalul vine și cu alte noutăți. Perimetrul va fi lărgit, fanii vor avea la dispoziție o mulțime de zone pentru distracție și relaxare, iar muzica va răsuna în cele mai inedite locuri de pe domeniul Banffy.

Festivalul va avea loc în perioada 19 și 23 iulie 

Cei care nu și-au achiziționat până acum bilete mai au o șană să le găsească la prețuri speciale până pe 12 aprilie, urmând ca tarifele să crească.

În plus, fanii își vor mai putea rezerva corturi sau căsuțe de pe site-ul festivalului.

Festivalul Electric Castle va avea loc în perioada 19 și 23 iulie pe domeniul Banffy de la Bonțida. Sute de mii de tineri din toate colțurile lumii sunt așteptați la cea de-a 9-a ediție a evenimentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si