Close sidebar
Close sidebar

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu au o fetita superba! Ce i-au pregatit micutei si ce nume va purta

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu au o fetita frumusica foc! Sunt atat de emotionati de cand au vazut ultima ecografie, incat s-au mai gandit la inca un prenume pentru bebelusul lor.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sotia lui Madalin Ionescu este atat emotionata ca, in sfarsit, dupa luni de asteptare, la ultima ecografie si-a putut vedea fetita..( foto in grafica/ 03 aprilie/ poze bebe siscanu)

"Petra este inalta, lunga si grasuta, este dustul de buzata si are  pometii proeminenti. Mai stiu ceva. Pe fetita nu o sa cheme doar Petra ci si…Petra e nume de sfant dar o sa se cheme si Alexandra dupa numele nasului dar si dupa strabunica mea"

Mai este doar o luna si printesa va veni acasa…asa ca Madalin si Cristina i-au aranjat o camera superba…

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Teddy este ursuletul pe l-a primit. O asteapta pe Petra. E cam trist dar ne mai jucam noi cu el. E prima ei jucarie pe care a primit-o de la verisoara ei Natalis"

Petra este o fetita tare norocoasa! Mamica ei s-a gandit inca de pe acum la garderoba micutei.

Cristina este tare inventiva! Ca sa nu lase dressingul gol, si-a pastrat toate tinutele de gravida..... sa le poarte si dupa nasterea fetitei.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI