Mădălina de la „Puterea Dragostei” este mai sexy ca niciodată. Tânăra s-a filmat în fața oglinzii într-un costum care îi pune formele în valoare. Urmăritorii tinerei au reacționat imediat.

Citeste si: Imagini de infarct cu Berna de la „Puterea Dragostei”. Cum a fost surprinsă la piscină

mădălina de la puterea dragostei apariție sexy
Mădălina de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

George și Mădălina de la „Puterea Dragostei”- mai fericiți ca niciodată

George și Mădălina de la „Puterea Dragostei” au o relație de invidiat. Cei doi tineri s-au mutat împreună și împart acum totul la doi.

Citeste si: Ricardo și Raluca de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat?! Cum au fost surprinși cei doi

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

mădălina de la puterea dragostei apariție sexy
Mădălina - apariție sexy.[Sursa foto: Instagram]

George și Mădălina de la „Puterea Dragostei” se iubesc mai mult ca niciodată. Cuplul face senzație și în afara show-ului TV. De curând, George de la „Puterea Dragostei” și-a filmat iubita în dormitor în timp ce dormea. „Liniște!”, a zis George.

Citeste si: Jador și Bogdan Mocanu se au la cuțite. Ce s-a întâmplat întrei cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei

George și Mădălina de la „Puterea Dragostei” au fost în vacanță în Italia, dar și la munte în România. Cei doi îndrăgostiți sunt de nedespărțit.

Cuplul stă acum departe de camerele de luat vederi. Cuplul Mădălina și George de la „Puterea Dragostei” se iubesc mai mult ca niciodată. După decizia de a ieși din emisiune, cei doi îndrăgostiți își continuă iubirea în țară. Tinerii au fost surprinși în parc, ba chiar George și-a răsfățat iubita cu un buchet de trandafiri roșii.

Citeste si: Nadia și Cristian Comănici de la Puterea Dragostei s-au despărțit: "Consider că ne-am grăbit"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si