Mădălina a făcut furori în mediul online. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D s-a contrazis în anumite subiecte privind muzica din spațiul românesc.

Citeste si: Scandal între foștii concurenți de la Puterea Dragostei. Ella Tina este atacată după niște declarații

„Evident...după ce am postat acel video și am spus ce am spus. Era de așteptat să primesc și critici.

Cine ești tu să vorbești despre muzică? Cine ești tu să-ți dai cu părerea...bla,bla. Cine sunt eu? Sunt nimeni. Asta trebuie să înțelegeți o dată pentru totdeauna. Îmi permit să vorbesc despre muzică pentru că am terminat un liceu de muzică. Am...nici măcar nu vă imaginați câte ore am de teoria muzicii, de istoria muzicii și știu totul despre muzică. Nu uitați că am făcut pian și chitară. Am cântat și eu...și îmi permit să-mi dau cu părerea.”, a zis Mădălina de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” are o nouă relație. Alături de cine a fost surprins artistul

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Se pare că șatena ar fi făcut niște afirmații acide în privința muzicii din România și a anumitor cântăreți.

Mădălina și George de la „Puterea Dragostei”- dragoste fără sfârșit

Mădălina și George de la „Puterea Dragostei” trăiesc o frumoasă poveste de dragoste în urma participării emisiunii de la Kanal D. Cei doi s-au cunoscut, s-au plăcut, apoi s-au iubit. Ei au decis să părăsească show-ul matrimonial împreună pentru a-și trăi povestea de dragoste departe de camerele de luat vederi.

Citeste si: Gestul neașteptat făcut de Simina Loica. Urmăritorii săi au criticat-o dur: „Și-a distrus viața, regretă după Jador”

George și Mădălina locuiesc împreună și au planuri mari de viitor. Cei doi sunt de nedespărțit.

mădălina de la puterea dragostei replică acidă

George și Mădălina de la Puterea Dragostei.

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Iasmina și Mihai de la Puterea Dragostei, din nou împreună! Cei doi și-au mai oferit o șansă chiar înainte de Marea Finală

Citeste si: EXCLUSIV! Adriana de la Puterea Dragostei îi dă replica lui Alexandru, fostul ei iubit! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi? "Simt că m-a înșelat"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si