Zilele trecute, ea a avut o intalnire cu studentii de la Facultatea de Jurnalism despre provocarile comunicarii publice moderne. Cu doar cateva saptamani inainte de a naste o fetita, purtatoarea de cuvant a lui Klaus Iohannis, e in continuare activa.

Fosta jurnalista si prezentatoare de stiri, Madalina Dobrovolschi, fosta Puscalau, lucreaza la Presedintie din septembrie anul trecut.

Citeste si: Consiliera lui Klaus Iohannis s-a recasatorit vara trecuta, dar nu a facut partajul cu primul sot! Fosta prezentatoare TV Madalina Dobrovolschi si barbatul de care s-a despartit acum 3 ani au in comun doua terenuri!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Madalina este casatorita cu Emil Dobrovolschi, pilot de avioane, unul dintre cei mai titrati piloţi ai Taromului si, in acelasi timp, preferatul presedintelui Iohannis atunci cand calatoreste cu avionul.

Cei doi s-au cunoscut chiar la bordul aeronavei prezidentiale, pe cand el era comandantul echipajului, iar ea,  jurnalista acreditata la Presedintie.

S-au casatorit civil la finele anului 2015, iar anul trecut au organizat o nunta spectaculoasa, pe malul lacului Chitila, la care nu au lipsit acrobatiile in aer ale unor escadrile la bordul carora se aflau colegii lui Emil Dobrovolschi.

Foto: http://www.fjsc.unibuc.ro


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si