Close sidebar
Close sidebar

Mădălina Ghenea, în distribuția serialului “Familia Borgia”, de la Kanal D2

Motiv de bucurie pentru fanii serialului “Familia Borgia”, difuzat marti si miercuri , de la 22.30, la Kanal D2. Celebra actriță Madalina Ghenea se află în distribuția productiei, în rolul intrigantei și seducătoarei Dorotea Malatesta. În această producție originală, Madalina Ghenea împrumuta grația și eleganța ei naturală personajului sau pentru a-l face cat mai captivant.

Diana Bostan,


DISTRIBUIE
acest articol

Dorotea Malatesta, interpretată cu măiestrie de Madalina Ghenea, este un personaj complex, o combinație unică de farmec și inteligență. Într-o lume dominată de bărbați și intrigă politică, Dorotea se afirmă ca o prezență puternică și influentă, animate de propriile-i motivații și ambiții.

Citește și: În această seară, de la ora 22:30, în “Familia Borgia”, la Kanal D2, Lovitură cumplită pentru Cesare

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Madalina Ghenea este cunoscută atât în România, cât și în întreaga lume pentru frumusețea și talentul său actoricesc.

Cu o carieră impresionantă în industria cinematografică, Madalina a demonstrat abilități remarcabile in domeniul actoriei și a captivat publicul cu prezența ei, atat pe micile, cat si pe marile ecrane.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în “Melek”, la Kanal D, Fiul cel mic al lui Melek, dat dispărut

Serialul  " Familia Borgia" este difuzat in fiecare marti si miercuri, de la 22:30, la Kanal D2.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI