Close sidebar
Close sidebar

Madalina Manole, marturisiri emotionante! Si-a iubit parintii, dar s-a certat cu ei din cauza unui barbat!

O noua tragedie s-a abatut asupra familiei Madalinei Manole! Mama artistei s-a stins din viata la varsta de 71 de ani, macinata de probleme cardiace, pulmonare si la coloana vertebrala. In plus, pensionara avea o stare emotionala precara, femeia negasindu-si linistea nici macar un moment dupa sinuciderea fiicei ei.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Regretata Madalina Manole, artista care a socat o tara intreaga cand si-a curmat viata ingerand un insecticid, vorbea numai la superlativ despre parintii ei. "Fata cu parul de foc" marturisea, cu cativa ani inainte sa moara, ca ii diviniza pe cei care i-au dat viata. Solista i-a admirat intotdeauna pentru casnicia lor solida si povestea intr-un interviu mai vechi ca a fost educata sa creada intr-un singur mariaj, intr-o singura dragoste care trece peste orice obstacol...

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Vedeta se mandrea ca a fost antrenata pentru o singura cursa, dar ulterior recunostea ca nu a mai suportat comportamentul primului sot, Serban Georgescu. Dupa discutii interminabile in care-i reprosa ca o ignora, ca nu e atent la nevoile ei si ca ii minimalizeaza problemele, i-a lasat in vila in care a investit multi bani si sentimente, si a plecat  fara sa se uite inapoi.

Nu a mai avut nicio pretentie materiala ci doar linistea si... divortul. Tot in acest interviu plin de sinceritate, cantareata a recunoscut ca parintii ei nu au fost niciodata de acord cu relatia cu Serban Georgescu si i-au facut un scandal monstru, in primul rand din cauza diferentei de varsta.

Tot regretata artista a spus si ca Georgescu ar fi implorat-o sa se intoarca la el pentru ca fara ea nu mai gasea un motiv de a trai si avea momente in care isi dorea sa-si ia zilele.

La putin timp dupa despartire insa, compozitorul si-a refacut viata cu tanara Eniko, femeia care i-a si daruit mult-visatul copil.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI