Mădălina Miu a vorbit după ce a auzit că Tzancă va avea un al treilea copil. Până în acest moment, Andrei Velcu, zis Tzancă Uraganu are doi copii. O fetiță pe nume Anays cu Lambada și un băiețel mai mare, Adam, cu Mădălina Miu.

Citeste si: Momente de cumpănă pentru Tzancă Uraganu. Salvarea a venit de urgență la vila bărbatului

Focoasa Mădălina a declarat că nu va accepta niciodată situația în care a fost pusă de Tzancă. Femeia este soția oficială în acte a lui Tzancă Uraganu, însă manelistul locuia cu Lambada- femeia considerată soția lui în tradițiile rome.

Mădălina Miu este foc și pară pe Tzancă Uraganu. Lăutarul devine, din nou, tată cu Lambada. Manelistul a părăsit-o și pe Lambada, chiar dacă este însărcinată, și trăiește o poveste de iubire alături de Marymar. Tzancă a cerut-o pe celebra make-up artistă de soție, deși în acte încă este soțul Mădălinei.

Citeste si: Tzancă Uraganu s-a făcut de râs în fața tuturor! I s-a cojit volanul de la limuzina de 200.000 de euro! FOTO

Soția lui Tzancă a vorbit cu reporterii Antena Stars și le-a transmis că a avut câteva certuri cu bărbatul, din cauza unor probleme care au rămas rerezolvate între ei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mădălina Velcu a mărturisit că a încercat să divorțeze de Tzancă de multe ori, însă el nu s-a prezentat niciodată la notar pentru a semna actele.

mădălina miu declarații pentru tzancă uraganu tătic
Mădălina - femeia care are un băiat cu Tzancă.[Sursa foto: Facebook]

„Am mai vorbit că mai sunt lucruri de discutat și de lămurit, dar am vorbit in niște termeni nu tocmai ok pentru ca nu are cum să îmi cadă bine ce face. Eu sunt o persoană independentă și puternică și nu sunt genul de femeie care să accepte sclavia. Nu am cum să accept așa ceva. Nu am divorțat. Suntem în continuare căsătoriți. Oficial eu sunt Mădălina Velcu. Eu am înaintat procedura de divorț, am încercat un divorț notarial, dar nu s-a prezentat niciodată. Ulterior am depus la Judecătoria Sectorului 5, dar nu am primit nicio citație pentru prima înfățișare. Suntem căsătoriți în continuare. E o decizie pe care am luat-o de mult timp și eu nu dau înapoi.”, a spus Mădălina Velcu pentru Antena Stars.

Citeste si: VIDEO- Poza cu Adrian Minune și Tzanca Uraganu s-a lăsat cu anchete

Tzancă Uraganu și Marymar

Andrei Velcu, zis Tzancă Uraganu, s-a îndrăgostit nebunește de una dintre dansatoarele sale. Manelistul a colaborat cu o brunetă sexy, plină de forme voluptoase, pentru noua sa piesă „Ea e regina din Maroc”. După mișcările lascive din cadrul melodiei, între cei doi s-a aprins focul.

Este vorba despre Alina Stoican, cunoscută drept Marymar. Ea este un make-up artist cunoscut din Capitală.

Marymar și Tzancă Uraganu au petrecut Paștele împreună, în cadrul unei petreceri. Alături de ei se aflau mai mulți maneliști celebri printre care, Dan Bursuc, Costel Biju, dar și Florin Salam alături de Roxana Dobre.

Citeste si: Tzancă Uraganul, acuzat că și-a bătut soția! "Pregătește-te, te mănâncă pușcăria"

Atât în prima zi de Paște, cât și în a doua, Tzancă și Mary au fost de nedespărțit. Bruneta a început, chiar, să-și însoțească iubitul în cadrul evenimentelor în care el prestează servicii.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Relația dintre Uraganu și Mary este una foarte serioasă.

Bruneta sexy a pus pe contul său oficial de Instagram o fotografie cu un inel prețios cu diamante. Marymar a scris alături că a zis „Da”. Imaginile i-au entuziasmat pe internauți. Se pare că tânăra sexy a fost cerută în căsătorie.

Alina Stoican este din București și este pasionată de make-up. Printre vedetele care au recurs la serviciile de make-up ale brunetei se numără Andreea Tonciu, mai multe dansatoare, dar și mirese și tinere dornice de un make-up reușit.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Tzancă Uraganu? Medicii au intervenit de urgență!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si