Mădălina și George de la „Puterea Dragostei” au fost în vacanță la Marea Neagră. Cuplul s-a fotografiat pe Faleza din Constanța, iar reacțiile din partea fanilor nu au încetat să apară.

Mădălina și George s-au distrat la malul mării. Ei s-au bronzat, au mâncat și s-au pozat pe nisipul fierbinte. Tinerii îndrăgostiți se iubesc nebunește încă de când s-au cunoscut în casa iubirii de la Kanal D.

Citeste si: Jador, fostul concurent de la "Puterea Dragostei", rupe tăcerea. "Ea nu va veni la nunta mea"

madalina-si-george-de-la-puterea-dragostei-la-mare
Mădălina de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Mădălina și George de la „Puterea Dragostei”- un cuplu extrem de iubit de fani

Mădălina și George de la „Puterea Dragostei” continuă să-și trăiască povestea de iubire, departe de camerele de luat vederi. Cei doi au trecut anul acesta și la pasul următor. George s-a pus în genunchi, într-o excursie la munte, și a întrebat-o pe Mădălina dacă vrea să fie soția lui.

Șatena și-a expus inelul de logodnă pe rețelele de socializare și urmăritorii au aruncat cu felicitări.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Ce a transmis Codruț de la „Puterea Dragostei”. Reprezintă copilul Alexandrei un obstacol în relația lor?!

Mădălina și George de la „Puterea Dragostei” au părăsit casa dragostei pe 7 martir 2021. Ei au anunțat că vor să trăiască liniștiți departe de camerele de luat vederi.

„Decizia am luat-o eu pentru că s-au adunat mai multe. Nu mai suport.

O să ne vedem în curând. Vrem să vă mulțumim, doamna Cristina(…) La mine s-au adunat foarte, foarte multe. Nu sunt robot, sunt om. Nu sar la bătaie, nu înjur și nu mă iau de trecutul cuiva. N-am mai putut și am fost foarte nervoasă. În afara faptului că am trântit o ușă, eu n-am făcut nimic”, a zis Mădălina de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei, declarații surpinzătoare la adresa unui concurent. „Eu m-am hotărât să lupt..”

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Prezentatoarea emisiunii „Puterea dragostei” le-a urat celor doi îndrăgostiți să se iubească mereu și să fie împreună pentru totdeauna. Concurentele au dezvăluit că George ar avea deja inelul de mai bine de două săptămâni și urmează să o ceară în căsătorie pe iubita lui.

„Mă bucur foarte mult. Voi chiar ați arătat aici că ați avut Puterea dragostei. Sper să vă iubiți mult. Mi-aș fi dorit să vă văd în finală, poate chiar să câștigați. Sper ca relația voastră va fi pentru totdeauna”, le-a urat Cristina Mihaela celor doi.

Citeste si: Bianca Comănici a pierdut procesul împotriva lui Nelson Mondialu: ”Regret ziua în care i-am cunoscut”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si