Toată lumea cunoaște deja faptul că foștii concurenți de la ,,Puterea Dragostei'', Mădălina și George se iubesc foarte mult. Cei doi foști concurenți au părăsit casa Puterea Dragostei  împreună, la sfârșitul sezonului 3.

Citeste si: Marinescu replici dure la adresa lui Radu, la scurt timp după ce a câștigat sezonul 4, Puterea Dragostei! Codruț intervine: ,,El a stricat sezonul 4"

Fanii acestora așteaptă cu nerăbdare să afle când cei doi vor face pasul cel mare și anume nunta. George a cerut-o în căsătorie pe frumoasa sa parteneră atunci când au ajuns în România, după ce s-au întors din Turcia.

De puțin timp, Mădălina a vorbit în mediul online despre acest aspect.

Când va avea loc nunta celor doi îndrăgostiți

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei sezonul 3 a organizat recent o secțiune de întrebări pe pagina personală de Instagram, acolo unde le-a dat ocazia fanilor să-i adreseze orice curiozitate ar avea despre ea. Aceasta a fost întrebată de un internaut curios când va avea loc nunta celor doi. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Mădălina nu a evitat întrebarea și a răspuns, fără a da prea multe detalii, spunând că este ”Surpriză”.

Mădălina și George, foștii concurenți de la ,,Puterea Dragostei'', au făcut anunțul despre nuntă

Mădălina și George, foștii concurenți de la ,,Puterea Dragostei'', au făcut anunțul despre nuntă

[Sursa foto: wowbiz]

Citeste si: Suferința prin care a trecut fosta concurentă de la ,,Puterea Dragostei'', Simina Loica, după ce a devenit mămică: „Dominic are o infecție în corp”

În urmă cu câteva luni, Mădălina și George au mai fost întrebați despre detaliile legate de fericitul eveniment, iar în luna octombrie a anului trecut, tânăra a declarat faptul că și-au plănuit ca peste doi ani ca ea și logodnicul ei să-și unească destinele oficial.

"Nunta o să o facem peste doi ani, mai multe detalii nu vă putem da, pentru că nici noi nu le știm", a declarat Mădălina pe pagina sa de Instagram.

Îndrăgostiții au vorbit și despre momentul în care vor deveni părinți

După ce își vor oficializa relația în fața ofițerului de Stare Civilă, cei doi parteneri și-au propus să devină și părinți. Mădălina, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” a mai spus că vrea ca ea și viitorul ei soț să fie stabili din toate punctele de vedere pentru a putea să-i ofere bebelușului tot ce are nevoie.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

"V-am mai vorbit despre copii și asta e dorința mea cea mai mare, dar ca să faci copil trebuie să ai o stabilitate, un loc de muncă, nu trebuie să stai în chirie, așa că deocamdată nu" a declarat Mădălina.

Citeste si: Iancu Sterp, fostul concurent de la ,,Puterea Dragostei'' a dezvăluit ce se va întâmpla cu Beni: ,,Eu te ajut și tu mă dai la poliție."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si