După demiterea de astăzi, Mădălina Turza a încercat să clarifice că simetria dintre demiterea sa și ancheta care privește azilele grozei, nu există.

Aproape 4 ani plini de reușite

Mădălina Turza își începe postarea de pe Facebook prin a enumera câteva dintre proiectele și lucrurile cu care a contribuit la dezvoltarea României în funcția de Consilier de stat în Cancelaria Prim-Ministrului, funcție din care a fost astăzi demisă.

Această declară că își încheie funcția cu capul sus și cu recunoștință pentru experiențele în care a fost implicată în cei patru ani în Cancelaria Prim-Ministrului. Aceasta amintește de Programul Național DIN GRIJĂ PENTRU COPII, campaniile pentru refugiați, reforma pentru traficul de persoane, reforma juridică din domeniul capacității legale a persoanelor cu dezabilități.

Această declară că își încheie funcția cu capul sus și cu recunoștință pentru experiențele în care a fost implicată în cei patru ani în Cancelaria Prim-Ministrului

Această declară că își încheie funcția cu capul sus și cu recunoștință pentru experiențele în care a fost implicată în cei patru ani în Cancelaria Prim-Ministrului

[Sursa foto: Facebook- Maria Madalina Turza]

"Mii de ore de muncă cu sufletul și cu bună-credință și sute de alte rezultate care, nu de puține ori, au fost surprinse în spațiul public, atât în această calitate, cât și în cea de Președinte la ANDPDCA unde am creat primul și singurul mecanism de monitorizare a condițiilor din centrele rezidențiale pentru copii și adulți, care a fost ulterior desființat.
Cu #demnitate pentru că înțeleg că eliberarea mea din funcție este o chestiune de ”simetrie” politică legată de scandalul azilelor de bătrâni și persoane cu dizabilități", a scris Mădălina pe Facebook.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Marcel Ciolacu a demis-o pe consilierul de stat Mădălina Turza

Demiterea simetrică cu azilele groazei

În aceaași postare realizată după ce astăzi a fost demisă din funcție, Mădălina Turza a precizat că demiterea ei este simetrică cu ancheta care desfășoară în cazul azilelor groazei, ai căror adevărați responsabili se cunosc.

"Cu #demnitate pentru că înțeleg că eliberarea mea din funcție este o chestiune de ”simetrie” politică legată de scandalul azilelor de bătrâni și persoane cu dizabilități", a scris Mădălina Turza.

Postarea s-a încheiat cu mulțumiri către oamenii care au susținut-o și alături de care a cooperat, nu înainte de a vorbi despre responsabilitatea individuală pe care fiecare ar trebui să o manifeste în politică, dar și despre munca depusă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Nimic din lumea asta, nici măcar politica nu poate schimba adevărul, ci doar percepția, ceea ce este o responsabilitate individuală de a discerne. Munca mea în domeniul dizabilității de peste 15 ani, care a inclus și sute de ore de monitorizare și rapoarte despre aceste centre ale groazei, plângeri penale și demersuri administrative sunt de suficientă notorietate pentru ca asocierea mea cu obstrucționarea unui demers în acest caz să fie #hilară", a continuat fostul consilier de stat.

Citește și: Ministrul Muncii, Marius Budăi, a demisionat din funcție


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si