Cântăreața americană Madonna și-a scos la întâlnire noul iubit, pe Josh Popper, cu trei dintre copiii cântăreței însoțindu-i la un concert.

Citește și: VIDEO- Madonna a anunțat un nou turneu mondial pentru a celebra 40 de ani de carieră muzicală

Madonna a ieșit în oraș cu noul ei iubit, boxerul Josh Popper, cuplul arătând șic și fericit în timp ce asistau la un concert împreună, scrie sursa citată.

Citește și: Madonna, un turneu cât pentru 4 decenii

Celebra "Material Girl", în vârstă de 64 de ani, pare îndrăgostită de noua achiziție masculină, de 29 de ani- pe care l-a integrat recent în contul ei de Instagram.

Potrivit presei internaționale, perechea arăta îndrăgostită în timp era ieșită în oraș.

"O noapte uimitoare" în oraș

Madonna și Josh Popper – care se află împreună din luna februarie – au avut „o noapte uimitoare”, a scris superstarul global pe Instagram

Madonna, iubitul ei și cei trei copii ai ei au mers marți seara să le vadă pe surorile Labeque, Katia și Marielle, care reprezintă un duo muzical francez foarte popular.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Duo-ul francez se află în prezent într-un turneu în SUA, ca parte a Dream House Quartet, Madonna fiind în mod clar un mare fan al lor.

Madonna a postat două fotografii cu Josh, în care apare într-o ținută relaxată, pantaloni negri largi, o cămașă albă și o cravată.

Cu părul în împletituri, Madonna și-a ascuns o mare parte a feței în timp ce purta niște ochelari de soare negri uriași.

Mergând puțin în spatele vedetei globale, noul iubit al Madonnei a putut fi văzut zâmbind în timp ce purta o pereche de blugi, un tricou alb simplu și o jachetă de piele neagră.

Madonna și-a ascuns o mare parte a feței

Madonna și-a ascuns o mare parte a feței

[Sursa foto: Instagram]

Scriind o legendă pentru a însoți postarea instantanee a spectacolului LaBeque Sisters la mijlocul spectacolului, vedeta pop a scris: „O noapte uimitoare afară cu LaBeque Sisters”.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Duo-ul francez a împărtășit apoi poza lor cu Madonna și cu cele trei fete ale ei și a scris: „O noapte uluitoare cu un invitat foarte special”.

Madonna, la concertul de pian alături de cei trei copii ai săi:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katia & Marielle Labeque (@katiamariellelabeque)

Madonna s-a despărțit recent de fostul iubit Andrew, de 23 de ani. Ea a părut să-și confirme dragostea cu antrenorul de box Josh, care predă lecții unuia dintre copiii ei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si