Mady Gio s-a născut în România, dar a crescut în Varese, Lombardia, Italia, acolo unde familia ei s-a mutat în urmă cu mulți ani.

Citește și: Italia, Marea Britanie și Germania, paralizate de proteste. Mii de zboruri sunt anulate pe mai multe aeroporturi. Circulația feroviară perturbată din cauza grevelor

„Am fugit în Elveția ca să nu plătesc taxe pentru Onlyfans”.

Totul a fost plănuit pentru a scăpa de o povară fiscală neobișnuită, mai exact de toate taxele lumii platformelor pentru adulți. Acesta a fost motivul pentru care tânăra româncă s-a mutat în Elveția.

De ce s-a mutat Mady Gio în Elveția

Mădălina le-a arătat jurnaliștilor străini cele două mașini de lux pe care le deține – un Lamborghini și un Porsche – și o vilă cu un etaj, păzită non-stop de un ciobănesc german atent „Înainte locuiam într-o casă cu două dormitoare, o baie, bucătărie și sufragerie” , declară fericită tânăra româncă care apoi enumeră veniturile din ultimele luni: de la 155.000 de euro în septembrie până la  „doar”   109.000 în ianuarie. Conform spuselor acesteia, în momentul în care le-a arătat fanilor săi primul topless, în august 2022, a ajuns să câștige 169.000 de euro.  „În Italia, din păcate, procentul impozitelor și contribuțiilor sunt ieșite din comun”, a mărturisit românca de pe canapeaua ei elvețiană.

Mady Gio, românca vedetă în Italia, s-a mutat în Elveția. De ce a ales să-și mute averea în altă țară

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citește și: Ionel s-a stins din viață după ce a refuzat să fie internat în spital. Românul nu a vrut să-și abandoneze câinele

„Eu gestionez totul independent, fără să am vreun manager. Fanii mei caută naturalețe și le ofer fără filtre. Eram cineva care purta un pulover pe gât roșu chiar și în august pentru a acoperi sânii, un fel de femeie Steve Jobs”,   a mai povestit Mădălina.

Povestea Mădălinei, o româncă din Italia care a dat lovitura. Cât câștigă lunar după ce a renunțat la jobul de ospătăriță

Incredibil cum a ajuns Mădălina să câștige bani din platformele pentru adulți. Mady Gio a dezvăluit cum a pornit totul

„Obișnuiam să mă înregistrez în timp ce jucam jocuri video pe Tik Tok și Twitch, iar fanii mei m-au sfătuit să fac videoclipuri. A funcționat fără să mă dezbrac imediat. Acum fac doar topless. Un filmuleț cu sânii descoperiți costă 250 de euro. În timp ce fotografii simple 70 de euro. Filme pentru adulți? O voi face, dar deocamdată nu mă simt pregătită”

Citește și: Elena Livia s-a stins din viață fulgerător la doar 33 de ani, în Italia. Fiul ei este în stare de șoc

Iar mai apoi, totul a luat o altă întorsătură: „Am avut un profil Instagram cu 80 de urmăritori, până când sora mea mi-a cerut să fac un videoclip pe TikTok cât eram la plajă.

Un balet prost, doar că în câteva zile pe Instagram încep să mă urmărească în masă și ajung la un milion de urmăritori. Și fanii sunt cei care îmi spun să încerc Onlyfans. Numai că nu am vrut să fac... și ei mi-au spus: pur și simplu poartă lenjerie intimă și costum de baie. Și așa a fost”.

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce ar fi făcut, de fapt, iubitul Mariei Diana în timp ce tânăra de 19 era atacată de urs: ”Totul s-a derulat în direct”- radioimpuls.ro

Mai mult, Mady Gio le-a povestit ascultătorilor unui post de radio din Italia și ce părere a avut fostul soț atunci când a decis să se apuce de crearea acestui tip de conținut: „Am fost căsătorită înainte de OnlyFans, acum sunt singură, dar eu și fostul meu soț am rămas în relații excelente. El este încă managerul meu, este foarte bun în meseria lui. Am avut chiar și o petrecere de divorț”.

Citește și: La șapte ani de la tragedie, familia unei românce decedate în Italia își strigă durerea: „Nu a fost sinucidere, vrem să știm adevărul”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si