Maestrul Gheorghe Visu este casatorit de zeci de ani cu o femeie discreta si intelegatoare care a stiut sa-l sutina intotdeauna din umbra. Nu a incercat niciodata sa-i fure spatiul din centrul atentiei si nu a ratat niciun moment important din viata lui. Ca a fost vorba de o piesa de teatru, o lansare de film sau o problema de sanatate, doamna inimii actorului a fost mereu acolo.

" Sotia mea e familia mea si singurul om care-mi cunoaste fricile. Recunosc ca ma las putin influentat de ea.  Norocul meu cel mai mare este armonia care a plutit intotdeauna in casa noastra. Si asta pentru ca eu fac ce vreau si sotia mea la fel.", a declarat Visu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Desi protagonistul nostru vorbeste rar despre ceea ce conteaza pentru el pe plan personal, a marturisit ca una dintre pasiunile lui sunt...blugii. Chiar daca nu ti-ai fi imaginat asa ceva despre "Statica", maestrul are mai bine de 150 de perechi de blugi, deci aveam de-a face cu un colectionar.

" Cred că fac parte din prima generaţie de putători de jeans de la noi din ţară.

Am tot chiţăit după blugi toată facultatea. Nu aveam de unde să iau. Erau foarte scumpi, o mie de lei. Când eram în anul patru aveam un prieten, e de mult în America, care ştia să facă blugi. Făcea pantaloni şi trăia din chestia asta. Mi-a făcut pantaloni aşa cum voiam eu, pe picior. Aveam un material de prelată. Apoi, i-am spus să-mi dea mie tiparul. Patru ani de zile mi-am făcut pantaloni. Îmi luam material şi îmi făceam. Cei mai mulţi erau din prelată. Şi acum ştiu foarte bine ce trebuie făcut. Nu mai am răbdare. Nu am mai făcut de când se găsesc aici blugi, de 25 de ani. Am peste 150 de perechi", a povestit actorul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si