Close sidebar
Close sidebar

"Magicianul" Marian Ralea a vrajit ANAF-ul! Cum a scapat actorul de atacul fiscului la compania Abracadabra

Magicianul Marian Ralea a fost urmarit de ANAF, pentru plata unor datorii de pe urma firmei care a produs celebra emisiune „Abracadabra”.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Marian Ralea poate rasufla usurat, dupa ce Curtea de Apel a respins ca nefondat apelul formulat de ANAF sector 2 impotriva „magicianului” si a producatoarei Ruxandra Ion. Acestia erau chemati in fata justitiei pentru atragerea raspunderii pentru intrarea in insolventa.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Cu alte cuvinte, ANAF incerca sa recupereze din buzunarele celor doi datoriile catre bugetul de stat pe care le avea societatea Abracadabra Impex SRL, radiata in urma cu un an. Firma ii avea ca asociati pe Marian ralea, Ruxandra Ion, regretatul Andrei Blaier si Professional Studio Services SA, o companie cu sediul in Bd Pache Protopopescu.

Ultimii doi au fost scosi din cauza, iar Ralea si Ion au fost gasiti nevinovati de catre judecatorii de la Tribunalul Bucuresti. ANAF a facut insa apel, care a fost respins in urma cu doua luni.

Paradoxal, inchiderea firmei care detinea brandurile „Abracadabra”, „Magicianul” etc a insemnat un lucru bun pentru Marian Ralea. Asta pentru ca actorul a putut sa-si reia activitatea Magicianului de acum 20 de ani, nemaifiind nevoit sa dea socoteala pentru folosirea marcii fata de ceilalti fosti asociati.

Asa se face ca Ralea si-a activat o pagina pe Facebook ce se numeste „Eu pot, eu sunt magician” si chiar a avut o reprezentatie la Teatrul National cu piesa „Cenusareasa” in adaptarea emisiunii Abracadabra de la inceputul anilor 2000.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI