In timp ce Vladimir se afla in Republica Dominicana, Alice s-a ocupat singura de cresterea micutei Zora. Iubita Faimosului i-a recunoscut acestuia ca i-a fost foarte greu fara el si ca, la un moment dat, ajunsese sa creada ca acesta nu se va mai intoarce acasa.

"Mi-a zis ce a fost in sufletul ei, a fost de multe ori furtuna.

Ajunsese sa creada ca nu ma mai intorc. Eu stiu foarte bine ca i-a fost ei mai greu acasa, decat mi-a fost  mie acolo pe scandurile alea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Tocmai de asta apreciez foarte mult tot ceea ce a facut si stiu ca sunt foarte norocos, norocos pentru ca e clar ca nu e pe merit. Ma uitam la fetele din echipele Mexicului,  Turciei si Greciei si erau fete foarte frumoase si toti ne dadeam cu parerea si in gand imi ziceam: <<Mama, ce am acasa.

Cat de norocos sunt ca am acasa pe cineva de care sunt sigur ca e mult mai frumos si sunt sigur ca nu sunt subiectiv. Si chiar daca sunt, am dreptul sa fiu subiectiv in ceea ce priveste dragostea.>>" 

In tot acest timp, Alice si micuta Zora il priveau pe Faimos de acasa, din fata televizorului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si