Close sidebar
Close sidebar

Mai multe asistente medicale au fost sanctionate pentru ca au admirat organele unui pacient decedat

Cinci asistente medicale de la Centrul Medical din Denver au fost suspendate din activitate pe o perioada de trei saptamani pentru felul nepotrivit in care au tratat cadavrul unui pacient decedat.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Astfel, conform Denver Post, asistentele au deschis sacul in care a fost depus mortul la morga pentru a ii admira organele genitale, iar apoi au facut mai multe comentarii nepotrivite privind marimea acestora.

Acest incident a fost semnalat de catre o alta asistenta care a auzit ulterior comentarii nepotrivite de la cele impricinuite despre ce au vazut.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Pentru felul in care au tratat respectiva persoana pe timp ce incapacitat si dupa deces, conducerea unitatii a decis sanctionare acestora.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI