VIDEO- Tragedie la parada de Crăciun

Sunt „mai mulți morți”, a spus șeful poliţiei, Dan Thompson, într-o conferinţă de presă, dar nu a precizat exact numărul persoanelor decedate.

Citeste si: VIDEO- Luptă sângeroasă între clanuri în Sălcele. S-au bătut cu săbii și topoare după ce două fete s-au îndrăgostit de același băiat

Ce a declarat șeful poliției

„Parada de Crăciun de la Waukesha era în desfăşurare când un SUV de culoare roşie a doborât barierele din partea de vest şi s-a îndreptat spre strada principală”, a explicat el. „Maşina a lovit peste 20 de persoane, printre care copii, şi au fost răniţi în urma acestui incident”, a spus Dan Thompson.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pe rețelele de socializare au început să apară imediat imaginii cu mașina care trece și lovește mulțimea de oameni de la paradă.

Citeste si: Comisari de mediu atacați cu furci, în Ilfov

Bilanțul victimelor

Autoritățile locale au anunțat că 11 adulți și 12 copii au fost duși la spital. Ulterior, alte două instituții medicale au spus că tratează 28 de pacienți în urma acestui incident.

La unul dintre spitale, trei pacienți erau în stare critică și patru se aflau în stare gravă.

Angelito Tenorio, candidat pentru postul de trezorier al statului, a spus că a văzut un autovehicul de tip SUV în momentul în care intra cu viteză mare, chiar maximă pe artera unde avea loc parada. „Apoi, am auzit un lovitură puternică şi ţipetele persoanelor lovite de vehicul”, a spus acesta.

Casa Albă a declarat că urmărește incidentul și este gata să ofere asistență și sprijin pentru victime și familiile acestora. 

Citeste si: Scene cumplite pe o stradă din Arad. Un bărbat a fost tăiat cu un cuţit, iar atacatorul a scos pistolul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si