Nouă persoane vor fi duse la audieri, fiind bănuite de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi deţinerea de droguri de risc şi mare risc pentru consum propriu, fără drept, dar și de introducerea de droguri în penintenciare

Polițiștii au descins la o grupare care introducea droguri în penitenciare 

”La data de 24 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa şi brigăzilor de combatere a criminalităţii organizate Ploieşti şi Timişoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa, au efectuat 7 percheziţii

domiciliare, în judeţele Dâmboviţa şi Timiş, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi deţinerea de droguri de risc şi mare risc pentru consum propriu, fără drept”, anunţă IGPR.

Citește și: Un profesor de Geografie este acuzat că ar fi întreținut relații intime cu o elevă minoră: „Lumea vorbește. Că a luat fetele acolo, să le abuzeze”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Polițiștii au confiscat o armă, mai multe elemente de muniţie, o sabie, o baionetă, mai multe carduri bancare, un permis de conducere susceptibil a fi fals, 9 telefoane, un cântar de precizie şi 1.600 de lei. 

Nouă persoane vor fi duse la audieri

”Mai multe persoane, o parte aflate în executarea unor pedepse privative de libertate, ar fi efectuat acte de preparare, confecţionare, achiziţionare, transport, introducere, prin disimularea prin impregnare în hârtie şi materiale textile, şi comercializare, în unităţile de detenţie a unor cantităţi de droguri de risc şi mare risc”

.

Citește și: În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră au oprit la intrarea în România peste 30 de tone de deșeuri

Polițiștii au pus în aplicare nouă mandate de aducere, suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Romană. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si