Close sidebar
Close sidebar

Mai multi elevi din Arges au ajuns la scoala cu rani pe antebrate. Politia verifica daca acestia joaca "Balena Albastra"

Politistii din judetul Arges fac verificari dupa ce au fost sesizati de catre directorul unei unitati de invatamant din orasul Curtea de Arges cu privire la faptul ca mai multi elevi din clasele a cincea si a sasea au mers la scoala cu zgarieturi pe antebrate, colegi ai acestora demontand o ascutitoare si provocandu-si, al randul lor, rani similare. Anchetatorii nu au stabilit inca daca tinerii au fost racolati in jocul ”Balena Albastra” sau este vorba despre un gest teribilist.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politistii argeseni au deschis un dosar de cercetare si fac verificari dupa ce directoarea Scolii numarul 1 din orasul Curtea de Arges a anuntat ca mai multi elevi au ajuns la scoala cu zgarieturi superficiale pe antebrate pe care, conform primelor informatii, si le-au provocat singuri.
Surse judiciare au declarat pentru News.ro ca initial cinci eleve au mers la scoala cu rani pe care si le-au provocat acasa, iar dupa ce le-au aratat unor colegi, alti patru baieti au desfacut o ascutitoare si, folosind lama acesteia, s-au zgariat si ei pe antebrate.

Politistii nu au stabilit deocamdata daca este vorba despre un gest teribilist sau daca cei noua copii, care sunt din clasele a cincea si a sasea, au fost racolati ori sunt interesati de jocul ”Balena Albastra”.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

La inceputul acestei saptamani, un baiat in varsta de 11 ani din judetul Dambovita a fost gasit spanzurat in podul casei parintilor sai, primele verificari ale politistilor aratand ca acesta era interesat de jocul ”Balena Albastra” si ca le povestise mai multor colegi despre acest joc.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI