Close sidebar
Close sidebar

Mai multi posesori de iPhone 7 si-au distrus telefoanele dupa ce au urmarit acest videoclip: "A fost cea mai mare greseala din viata mea"

Si-au distrus noile telefoane de 600 de lire sterline dupa ce au urmarit o gluma proasta pe internet. Cativa posesori de iPhone 7 si-au gaurit telefoanele pentru a face o mufa pentru casti, dupa ce au vazut mai multe videoclipuri pe internet care iti arata cum sa faci asta, fara sa iti strici telefonul.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Noul telefon produs de Apple a venit cu casti wireless, astfel ca nu exista nicio mufa pentru casti. Un videoclip postat pe Yotube te invata cum sa iti faci chiar tu o gaura pentru casti, fara sa iti deteriorezi telefonul. Totul cu ajutorul unui burghiu.

In timp ce multi n-au luat videoclipul in serios, care a fost vizualizat de mai bine de 8 milioane de ori, altii s-au gandit sa incerce. Iata reactiile lor:

„Am incercat si m-am ales cu un ecran distrus care nu functioneaza. A fost cea mai mare greseala din viata mea sa urmaresc acel videoclip”, spune o tanara.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Altul a scris: „Un prieten mi-a spus ca la fel a functionar, insa iPhone-ul meu nu mai functioneaza dupa ce i-am facut o gaura. Nu stiu ce s-a intamplat”, relateaza Daily Mail.

Cei care au acest tip de telefon si vor totusi sa foloseasca castile cu mufa jack sunt nevoiti sa cumpere un adaptor special. Caştile EarPods de iPhone 7 dotate cu un conector Lightning vor putea fi cumparate si separat.

Inlaturarea mufei pentru casti s-a dovedit a fi extrem de controversata printre fanii Apple. Multi s-au plans de faptul ca gigantul IT vrea sa faca bani de pe urma acesoriilor, desi pretul telefonului este si el destul de mare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI