Close sidebar
Close sidebar

Mai multi raniti dupa ce un autobuz double-decker a intrat intr-o cladire la Londra

Un autobuz double-decker a lovit o cladire din sudul Londrei, a anuntat joi Politia britanica, precizand ca mai multe persoane au fost ranite, iar doi pasageri au fost blocati in vehicul, relateaza Reuters.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Politia Metropolitana a precizat ca a fost anuntata despre un accident pe Lavender Hill, in apropiere de gara aglomerata Clapham Junction.

“Soferul a fost dus la un spital din sudul Londrei. Mai multi pasageri au fost tratati de LAS (Serviciul de Ambulanta Londonez), la fata locului”, se arata in comunicatul autoritatilor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

De asemenea, acestea precizeaza ca doi pasageri sunt inca blocati pe puntea superioara, iar soseaua este inchisa in prezent pentru trafic.

Politia a demarat o ancheta pentru a stabili cauzele incidentului.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI