Italianca a fost salvată la timp datorită intervenției prompte a unui grup de muncitori români care la momentul producerii incidentului treceau, în mod întâmplător, prin zonă. În doar câteva clipe, autoturismul femeii a fost cuprins de flăcări. Totul a avut loc în după-amiaza zilei de joi în Bagnolo Mella, la semaforul de la intersecția dintre Via Gramsci și Via Pellico.

Citeste si: Un român care își vizita familia în Franța a dispărut. Autoritățile, apel disperat către cetățeni: „Dispariția sa, îngrijorătoare”

Victima incendiului este Carmela Boldrini, manager municipal din Bagnolo, acolo unde este responsabilă de oficiul de stare civilă. Italianca se întorcea acasă după muncă și staționa la semafor. În doar o fracțiune de secundă, capota mașinii ei, un Chevrolet Captiva, a luat foc, iar românii, cu ajutorul unui stingător, s-au grăbit să stingă flăcările.

Reacția românilor: „Ieși afară acum”

„Ieși afară acum”, i-ar fi strigat muncitorii români femeii care se afla în mașină.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Român căutat de Interpol în Argentina. Gheorghe s-a ascuns la familia partenerei sale. Ce l-a dat de gol

Carmela Boldrini nu a realizat pe moment ceea ce se întâmplă și a fost scoasă cu forța de unul dintre muncitorii români. Exact la timp pentru că în câteva clipe autoturismul era deja cuprins complet de flăcări. Mașina a fost în totalitate distrusă de flăcări, iar pompierii au intervenit la fața locului pentru a lichida incendiul.

Cercetările se află în derulare, iar prima ipoteză este că mașina ar fi putut lua foc din cauza unei supraîncălziri neașteptate a motorului și datorită temperaturilor caniculare din ultimele zile.

Citeste si: Descoperire macabră a polițiștilor britanici! Un român a fost surprins de camerele de supraveghere cum transporta un cadavru în tomberon


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si