Close sidebar
Close sidebar

Mai mulți români au devenit adevărați eroi în Italia. Muncitorii au salvat un director din primărie: „Ieși afară acum!”

Mai mulți muncitori români au devenit adevărați eroi în Italia după ce au salvat o femeie dintr-un autoturism care a fost cuprins de flăcări, în Bagnolo Mella, provincia Brescia.

Alexandra Costea,

Mai mulți români au devenit adevărați eroi în Italia. Muncitorii au salvat un director din primărie: „Ieși afară acum!”

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Italianca a fost salvată la timp datorită intervenției prompte a unui grup de muncitori români care la momentul producerii incidentului treceau, în mod întâmplător, prin zonă. În doar câteva clipe, autoturismul femeii a fost cuprins de flăcări. Totul a avut loc în după-amiaza zilei de joi în Bagnolo Mella, la semaforul de la intersecția dintre Via Gramsci și Via Pellico.

Citeste si: Un român care își vizita familia în Franța a dispărut. Autoritățile, apel disperat către cetățeni: „Dispariția sa, îngrijorătoare”

Victima incendiului este Carmela Boldrini, manager municipal din Bagnolo, acolo unde este responsabilă de oficiul de stare civilă. Italianca se întorcea acasă după muncă și staționa la semafor. În doar o fracțiune de secundă, capota mașinii ei, un Chevrolet Captiva, a luat foc, iar românii, cu ajutorul unui stingător, s-au grăbit să stingă flăcările.

Reacția românilor: „Ieși afară acum”

„Ieși afară acum”, i-ar fi strigat muncitorii români femeii care se afla în mașină.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Român căutat de Interpol în Argentina. Gheorghe s-a ascuns la familia partenerei sale. Ce l-a dat de gol

Carmela Boldrini nu a realizat pe moment ceea ce se întâmplă și a fost scoasă cu forța de unul dintre muncitorii români. Exact la timp pentru că în câteva clipe autoturismul era deja cuprins complet de flăcări. Mașina a fost în totalitate distrusă de flăcări, iar pompierii au intervenit la fața locului pentru a lichida incendiul.

Cercetările se află în derulare, iar prima ipoteză este că mașina ar fi putut lua foc din cauza unei supraîncălziri neașteptate a motorului și datorită temperaturilor caniculare din ultimele zile.

Citeste si: Descoperire macabră a polițiștilor britanici! Un român a fost surprins de camerele de supraveghere cum transporta un cadavru în tomberon

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI