Close sidebar
Close sidebar

Maia Morgenstern: „Am fost zgâriată, scuipată pentru că am jucat în acel film”. De ce a fost agresată marea actriță

Actrița Maia Morgenstern a declarat că a trecut prin niște situații destul de greu de imaginat și descris, doar din cauza unui rol jucat într-un film.

Laura Macovei,

Maia Morgenstern: „Am fost zgâriată, scuipată pentru că am jucat în acel film”. De ce a fost agresată marea actriță


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Actrița Maia Morgenstern, una dintre cele mai apreciate la nivel național dar și internațional, a povestit cum a marcat-o unul dintre rolurile pe care le-a interpretat în trecut.

Maia Morgenstern, de origine evreică, a povestit faptul că rolul Fecioarei Maria din filmul "Patimile lui Isus" a creat multă controversă și a dus la situații violente din partea „fanilor”. 

Care este motivul agresiunilor

Actrița a precizat că a fost chiar lovită de o femeie, pe stradă, din cauza faptului că o evreică a interpretat un rol atât de important pentru creștinism.

Citeste si: Ce spune soția lui Zelenski despre transformarea soțului ei de la izbucnirea războiului. Președintele Ucrainei este vizibil îmbătrânit

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

De altfel, actrița a mai spus că încă simte cicatricile lăsate de controversa creată de acest rol, dar, cumva, momentele acestea sunt de domeniul trecutui și nu se lasă afectată.

Despre ce este vorba în film

Filmul este despre ultimele ore din viața lui Iisus Hristos și a înregistrat încasări record, iar prestația actriței a fost aclamată de către cei care au urmărit pelicula, scrie Fanatik.

Citeste si: Angela Merkel îşi asumă refuzul acceptării Ucrainei în NATO şi respinge invitația președintelui Zelenski de a vizita Bucha

„Țin minte că am venit la filmare, la locul filmării, într-un birou. Mel Gibson m-a invitat acolo. M-a copleșit de moarte, apoi am vorbit omenește. Nu știu când a zburat timpul. Mi-am simțit viața în pericol din cauza asta, am fost agresată și fizic, rămâne ce rămâne”,  a spus ea.

Cât despre violența fizică de care a avut parte, actrița Maia Morgenstern a precizat că a fost scuipată și zgâriată.

Am fost zgâriată, scuipată pentru că am jucat în acel film. Și ce? Este în urmă, rămânem cu povestea despre acel film, pentru felul în care ne-am pregătit pentru acel film,  a încheiat Maia Morgenstern.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI