Close sidebar
Close sidebar

Maia Morgenstern, obligata sa isi scada febra cu sange congelat pentru transfuzii. Marturisiri tulburatoare din perioada comunista

Actrita Maia Morgenstern a vorbit in cadrul conferintei "Femei in comunism" despre neajunsurile si situatiile triste cu care ea si familia ei s-au luptat in timpul regimului comunist.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


Actrita a fost invitat special al conferintei si a povestit tuturor cum, la inceput de cariera, a trecut printr-un moment marcant intr-un spital din Piatra Neamt. Actrita avea febra mare, iar singurul mod de a i se curma febra a fost sa "incalzeasca" cu propriul corp o punga cu sange congelat pentru trasnfuzie.
Actrita a vorbit si despre mama ei, cea care "punea painea pe masa" in perioada comunista, in care familia ei a avut foarte mult de suferit.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Mama era cea care, fara sa se planga, isi lua nepotelul de mana si plecau la paine sau la cumparaturi ca sa primeasca doua jumatati dintr-un pachet de unt. Pleca impreuna cu nepotelul ei ca sa primeasca doua paini sau o paine intreaga, nu o jumatate. Pleca cu Tudor, baietelul meu, mic pe-atunci, si incerca sa-l convinga, si reusea: 'Uite, bunica e batrana.

Ajuta-ma sa trec strada!' Ceea ce n-a reusit cu mine. Ascunzandu-mi, nu m-a responsabilizat. A evitat sa-mi transmita mie, sa-mi spuna cat de greu i-a fost, cum i-a fost de greu, in ce fel i-a fost greu... Intr-un fel, si-a responsabilizat nepotii si a fost cea fara de care eu nu as fi putut sa-mi cresc copilul", a adaugat ea.

Sursa: AGERPRES

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI