Miercuri seară, Maia Morgenstern s-a dus la un spectacol de teatru cu avionul. Actriţa şi colegii ei care joacă în piesa „Cu ce vă servesc” au avut spectacol programat la Cluj-Napoca, la ora 20.00, toţi bazându-se că or să ajungă la timp cu un zbor de linie a Tarom, Bucureşti-Cluj Napoca, care urma să decoleze de la Otopeni la 18.05. Din păcate, zborul a avut întârziere.( vezi în ce situaţie critică a ajuns fostul iubit al Maiei Morgenstern)

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Maia Morgenstern e furioasă pentru că nu şi-a luat salariul de 3 luni la Teatrul Evreiesc de Stat! „Puseuri de revoltă împotriva ticăloșiei!”

Maia Morgenstern s-a dus la un spectacol de teatru cu avionul: "Poate aș fi încercat să iau bilet pentru o destinație apropiată" 

“Tarom. Anunț în Aeroport Otopeni: Zborul Tarom pentru Cluj-Napoca va avea întârziere două ore. 

Zborul era prevăzută pentru ora 18.05. Anunțul a fost făcut la ora 18.33. Inadmisibil. Poate aș fi încercat să iau bilet pentru o destinație apropiată. Oradea. Știu și eu? Nu anunțul a fost făcut după ce alte zboruri au plecat. Nicio opțiune.  Lipsă de respect. Nimeni cu care să stai de vorbă. Sala de așteptare neîncăpătoare. Fără scaune unde să putem sta. Fără un cuvânt”, a postat Morgenstern în timp ce se afla în aeroport.

Maia Morgenstern s-a dus la un spectacol de teatru cu avionul: "Abia acum se face îmbarcarea"

E clar că Maia Morgenstern s-a dus la un spectacol de teatru cu avionul. „Avem spectacol la Cluj şi trebuia să înceapă la ora 20.00. Abia acum se face îmbarcarea. Deşi la 18:05 trebuia să decolăm. Explicaţii, justificări...Dumnezeu ştie dacă sunt sau nu reale. Şi nici măcar nu contează. La Cluj e sala full. Vom începe la 21.00 în speranta ca vom ajunge în timp. Zburăm cu Tarom. p.s. Daca aveţi pe cineva care are bilet în seara aceasta la “Cu ce vă servesc?”vă rugam anuntaţi. Mulţumim!”, a mai scris Maia înainte de îmbarcare. Până la urmă, trupa a ajuns, chiar dacă cu întârziere, şi a susţinut spectacolul de teatru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si