Close sidebar
Close sidebar

Maine e Sarbatoare pentru crestinii ortodocsi! E dezlegare la Peste! Vezi cui trebuie sa ii spui La Multi Ani!

Biserica Ortodoxa o praznuieste pe data de 4 mai pe Sfanta Mucenita Pelaghia care si-a trait viata in rugaciune si fara pacate.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sfanta Mucenita Pelaghia este praznuita de Biserica Ortodoxa pe data de 4 mai. Sfanta Mucenita Pelaghia s-a nascut in cetatea Tars, din parinti pagani. imparatul Dioceltian s-a indragostit de ea si i-a spus ca o va lua de sotie daca renunta la religie. Sfanta Mucenita Pelaghia nu a vrut, iar imparatul a cerut sa fie arsa de vie. Sfanta Mucenita Pelaghia a pasit in foc si s-a topit precum ceara, iar de atunci este cinstita, scrie doxologia.ro.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Pe data de 4 mai este dezlegare la peste, vineri fiind zi de post. Cei care aleg sa nu manance post atunci cand este dezlegare nu pacatuiesc, acesta fiind doar un rasfat pentru a marca sarbatori importate. Bucuria pe care o traim participand la slujba se reflecta apoi in bucuria de a sta la masa si a consuma carne de peste.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI