Duminică seară, de la ora 22:00, în noul episod din serialul ”Secrete de familie”, difuzat la Kanal D2, ancheta autorităților în cazul Ferda va lua o turnură neașteptată.

Ajuns în fața procurorilor, Yekta va șoca cu declarația pe care o va face, însă Îlgaz nu crede nimic din ceea ce mărturisește controversatul avocat. La scurt timp după declarația lui Yekta, procurorii dispun punerea în libertate a lui Omer, acesta având însă obligația de a nu părăsi orașul până la finalizarea anchetei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În fapt, Îlgaz, Ceylin și Eren au un plan bine pus la punct pentru a afla ce ascund cei doi suspecți principali în cazul Ferda, Omer și Yekta, iar procurorul-șef va încuraja acest demers.

Ce descoperire șocantă va face Îlgaz, în urma investigațiilor demarate, și care îl vizează pe Omer, puteți afla astăzi, de la ora 22:00, în noul episod din serialul ”Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D2.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si