• 2 galbenusuri mari de oua
• 1/2 lingurita sare
• 2 linguri apa foarte rece
• 1 lingurita mustar
• 2 linguri zeama de lamaie
•*** 350 ml ulei DE LA FRIGIDER
•
•
Intr-un robot de bucatarie la care ai atasat lama cea mai lata, adauga toate ingredientele (in afara de ulei).
Combina-le 5-10 secunde.
• In timp ce mixarea continua, toarna (treptat si incet de tot) uleiul rece (asta e secretul reusitei, daca vrei sa iti iasa rapid si sa nu se taie maioneza!). Ar trebui sa dureze cam un minut pana cand se incorporeaza cu totul.
•
Cand se incorporeaza uleiul in amestec, ar trebui sa obtii o crema consistenta, densa, galbui-pai.
Ingrediente:
• 2 galbenusuri mari de oua
• 1/2 lingurita sare
• 2 linguri apa foarte rece
• 1 lingurita mustar
Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro
Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro
Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro
• 2 linguri zeama de lamaie
•*** 350 ml ulei de la frigider
Mod de preparare:
Intr-un robot de bucatarie la care ai atasat lama cea mai lata, adauga toate ingredientele (in afara de ulei).
Combina-le 5-10 secunde.
In timp ce mixarea continua, toarna (treptat si incet de tot) uleiul rece( asta e secretul reusitei, daca vrei sa iti iasa rapid si sa nu se taie maioneza!).
Ar trebui sa dureze cam un minut pana cand se incorporeaza cu totul, scrie Unica.