Puteți urmări detalii inedite, consumate la această ședință foto, pornind de la pregătirea actorilor în cabina de make-up și până la expunerea vestimentației și momente în care buna dispoziție și distracția pun stăpânire pe toți cei prezenți la shooting.

Citeste si: MAKING OF VIDEO. Imagini inedite de la ședința foto pentru “Fiica Ambasadorului”, serial difuzat de Kanal D

Starea de bine se observă și în afara platoului de filmare

Chimia dintre actori este vizibilă și în această ipostază, nu numai pe micul ecran,  se poate observa cât de bine reușesc aceștia să transmită acea stare de bine chiar și în afara platoului de filmare.

Beneficiind de toată atenția celor din echipa de producție, de la make-up artiști, fotografi, stiliști și până la personalul responsabil cu pregătirea setului pentru ședința foto, actorii s-au distrat copios, așa cum se poate observa în materialul video.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 

Citeste si: Fiica Ambasadorului, din 3 ianuarie, ora 20

Care este povestea serialului?

Serialul “Fiica ambasadorului” prezintă lumea plină de provocări și emoție a doi îndrăgostiți, Sancar (Engin Akyürek), fiul unui arendaș, și Nare (Neslihan Atagül), fiica unui ambasador turc. Sancar nu a părăsit niciodată satul în care s-a născut, Muğla; Nare, în schimb, este o cosmopolită care, datorită naturii profesiei tatălui, a avut ocazia să trăiască și să crească în mai multe orașe din diverse zone ale lumii.

Tânjind în permanență unul după altul, cei doi se văd doar câteva zile pe an, iar iubirea lor crește odată cu scurgerea timpului. Sancar și Nare își fac planuri de căsătorie, însă în noaptea în care își unesc destinele, Nare <dispare>. O legendă prinde viață odată cu această dispariție, unii susțînând că Nare a fost înghițită de ape, alții vehiculând ideea că tânăra ar fi fugit din țară. În mod straniu, fiica ambasadorului, care a dispărut în noaptea nunții sale, va reapare la altă nuntă, la ani distanță...

Nu ratați serialul “Fiica Ambasadorului”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D. 

Citeste si: Cine este Engin Akyurek, actorul care interpretează rolul principal masculin în „Fiica Ambasadorului”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si