Mălina este student ă în anul 3 la Facultatea de Drept din Cluj-Napoca. Chiar dacă studiul îi ocupă mult timp, tânăra reușește să facă ceea ce îi place: muzica. De la vârsta de 13 ani a început să compună melodii, iar de curând și-a lansat primul videoclip pentru piesa ”Wall of Glass”.

Citește și: VIDEO |O studentă la medicină a murit din cauza unei pastile

Mălina, melodie pentru persoanele diagnosticate cu Alzheimer

Melodia este inspirată din povestea personală a unuia dintre compozitorii săi. Clipul, care a fost filmat în Elveția, este extrem de emoționant.

Mălina Mureșan, cântăreață: ”Povestea vorbește despre conexiunea tată-fiică, conexiune care din cauza bolii Alzhaimer se pierde și cumva toată piesa și tot mesajul piesei are în centru această conexiune. Am încercat și prin videoclipul piesei să transmit cât mai multă emoție și sper că ne-a reușit, pentru că în cea mai mare parte a clipului au fost multe cadre mute în care efectiv te uitai la actorul din fața ta și trebuia să transmit emoție.”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Videoclipul se bucură de un mare succes în online, iar acest lucru a ambiționat-o pe tânără să pregătească și alte melodii. Mălina colaborează și cu băieții de la DJ Project împreună cu care merge la concerte. Pe lângă muzică, face modeling și crează conținut pentru online.

Mălina Mureșan, cântăreață: ”Cred că în medie (n.r. petrec) 8 ore pe zi ceea ce este foarte mult având în vedere că ziua are 24, dar sper să se mai reducă timpul ală.

Postez 2-3 minute cât durează încărcarea story-ului sau postării, în rest urmăresc și interacționez prin mesaje.”

Planul Mălinei este să facă muzică în continuare, dar în următoarea perioadă se va concentra și pe ultimele examene de la facultate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si