Close sidebar
Close sidebar

Maluma vine la București în 2022

Maluma a mai cântat la Bucureşti în 2018, la festivalul El Carrusel.

Diana Bostan,

Maluma vine la București în 2022


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Maluma, unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai momentului la nivel mondial, va reveni în concert la Bucureşti, pe 8 aprilie 2022, la Romexpo, în cadrul turneului mondial de promovare a celui mai recent album lansat, „Papi Juancho".

Maluma va fi prezent la București anul viitor

Maluma a ajuns în atenţia publicului în 2011, odată cu lansarea piesei „Farandulera". Single-ul a devenit hit în Columbia, iar lui i-a urmat lansarea albumului de debut, „ Magia” (2012). Un an mai târziu, în 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, la categoria „Best Latin America Central Act”, şi în cadrul Latin Grammy Awards, pentru „Best New Artist”, conform news.ro.

Citeste si: Revelion în aer liber la Brăila. Va avea loc un foc de artificii în fața Palatului Administrativ

A lansat al cincilea disc al său, „Papi Juancho”, în vara lui 2020

El a colaborat cu Shakira- pentru piesa „Chantaje", clip care a depăşit 90 de milioane de redări pe YouTube, şi „Trap”, care a depăşit 94 de milioane, dar şi cu Jennifer Lopez, inclusiv pentru filmul „Marry Me”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pentru show-ul din Capitală, biletele sunt puse în vânzare prin Eventim, Entertix şi iabilet.ro. Evenimentul este prezentat de Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.

Citeste si: Bella Santiago, noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI