O femeie a dat naștere a 44 de copii. Inedit cum arată femeia. Nimeni nu credea că este posibil.

Mariam Nabatanzi, în vârstă de 41 de ani, are 44 de copii. Încă de la vârsta de 13 ani a devenit mamă. Femeia s-a născut cu o anomalie genetică, fiind cea care i-a cauzat sarcini multiple.

O femeie a dat naștere la 44 de copii. Inedit cum arată femeia

Cadrele medicale i-au extirpat uterul lui Mariam Nabatanzi, pentru că femeia nu se mai putea opri. La vârsta de 12 ani s-a căsătorit cu un bărbat mai mare decât ea cu 28 de ani. Cu el are trei seturi de cvadrupleţi, patru seturi de tripleţi şi şase seturi de gemeni, în timp ce restul de opt au venit ”singuri” pe lume.

mamă a 44 de copii

Citeste si: Executivul a mărit la 10 numărul persoanelor care pot practica sport în aer liber, în grup

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Hilal Altinbilek nu lasă cartea din mână nici în vacanță

Citeste si: Peste 62.700 de contestaţii au fost depuse la Bacalaureat

Brazilianca este o adevărată gospodină. Ea face zilnic câte 25 de kg de mălai cu care își hrănește cei 44 de copii. Mariam este în prezent și mamă și tată, deoarece bărbatul s-a speriat de responsabilitate și a părăsit-o. Pe lângă faptul că are grijă de cei 44 de copii ea este organizator de evenimente, coafeză, vânzătoare și mai nou, colectează și metale.

Totul pentru a întreține cele 44 de suflete.

mamă a 44 de copii

Citeste si: Bilanț coronavirus România 1 iulie! 326 de noi cazuri și 16 morți


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si